Sivut

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Pikatreeniä ja ulkoilua

Käytiin taas pikatreenailemassa kontakteja ja keppejä. Onkohan meillä kohta enää muita, kun näitä pikatreenejä..?? ;) no mutta, kuitenkin.. Jipsille kosketusalusta alkaa olemaan hyvin selvä asia. Eilen aloitinkin jo käskyn yhdistämisen kosketukseen. Hienosti etenee! Samaa voisi tietty tehdä ihan takapihallakin, jolloin treenikertoja saisi huomattavatsi useammin.. Samalla mukaan voisi ottaa huomattavasti enemmän häiriötä omalla liikkeellä jne kunnes tietysti itse käsky vahvistuu riittävästi. Mutta hienosti etenee. :) tarkoituksella en yhdistä alustaa vielä varsinaisiin kontakteihin, koska tällä kertaa haluan tehdä pohjatyön huolella.

Masilla sen sijaan etenee hienosti kepit! :D yhtä porttiahan me edelleen tehdään, mutta sisäänmenot onnistuu jo aika vaikeistakin kulmista. Käänsin kertaalleen portin jopa lähes suoraan menosuuntaan nähden ja hienosti Masimies sen hakee! Jee!!!

Mutta mikä hienointa; Masin kanssa on edistytty huomattavasti lelun tuonnissa!! :D Ja tää on ehdottomasti päivän paras juttu! Jopa siis treenikentällä se lähtee samantien tulemaan mua kohti... Ulkoillessahan mitään ongelmaa ei enää edes ole! Tennispallon kanssa homma toimii niin loistavasti, että pallo tuodaan samantien ja suoraan luokse. Jee!


Pallohullu pikkumies




Jips lempipuuhassaan :D


Pikkukoirilla on taas ihmeteltävää ja kummasteltavaa mökillä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti