Sivut

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ihmeiden aika ei ole ohi...

Eilen käytiin tokoilemassa jo toistamiseen hallilla! Whaat..?! :D mikä mua vaivaa. Erehdyin tosin eilen kurkkaamaan kisakalenteriakin, kun tokihan sitä pitää tavoitteet olla kohdillaan, jos kerran treenaillaan.. ;) Vaikka ei kai siitäkään mitään haittaa ole. Mun tarvii kuitenkin saada itselle pientä tavoitetta heti, et jaksan treenailla. ;) Tänään olis tarkoitus muistaa treenailla kotona seisomista naksun avulla. Btw, Masillahan alkaa olla kaketkin jo kohdillaan. Noutokapulaa en oo muistanu ottaa hallille mukaan, ni se on aikalailla treenailematta. Ainoastaan kapulan nostoa maasta ja pitoa suussa olla treenailtu kotona. Masin kanssa pitäis ehdottomasti alkaa tekemään ahkerammin liikkeitä sekä liikkuroituna että ylipäänsä kisanomaisina liikkeinä ilman välipalkkaa. Jipsin kanssa testailtiin taas kakeista seiso-maahan-vaihtoja. Pitäis varmaan ottaa kotona hommaan mukaan joku matala kirja tms, minkä päällä Jipsi sais pitää takatassujaan, että pysyis paikka paremmin. ;) En tiedä yhtään, onko hyvä vai huono, kun en ole pahemmin vielä puuttunut tohon eteenpäin liikkumiseen. Ollaan me nyt jonkun verran tehty maahanmenoja peruutuksistakin. Ei kai mistään mitään haittaa ole...

Mutta tehtiinhän me aksaakin. :) Just eilen ehdin miettiä ennen hallille menoa, et pitäispä treenata hyppytreeniäkin. Ja kuin tilauksesta hallilla oli perussarja lähes valmiina. :D Pistin neljä hyppyä neljän jalan välein niin, että rimojen vastakkaiset päät oli vuorotellen maassa ja viidenneksi hypyksi laitoin ns okserin. Siinä vaihdoin rimaa etummaisten ja takimmaisten siivekkeiden kesken. Eihän me jouduttu tekee kun kaksi toistoa kumpaisellekin, kun tekivät niin hienosti. :) Halusin testata kummallakin samalla vielä eteen irtoamista viemällä lelun okserin taakse. Käskytin itse kuitenkin vain hyppyjen vierellä liikkumatta laisinkaan. Toisen otuksen läsnäolo kentän laidalla häkissä (huutamassa!) tuntuu olevan sen verta tehokas nostattaja, että otuksien vireet on hyvällä mallilla.. :)

Tehtiin vielä pienen pientä radan pätkääkin. Puomi oli taas osissa, joten treenailtiin sitten keinua, pari toistoa A:ta ja puolikkaita keppejä. Jipsin kanssa oli ongelmia lähdössä pysymisen kanssa!! :D Kerran palautin ja seuraavan kerran tein Elinan ohjeiden mukaan, et menin kyykkyyn ja suljin naaman käsillä. Ilmeisen tehokas toi, kun sen jälkeen Jips pysyi joka kerta. Vaikka räkyttikin ihan mielettömästi! Me treenataan oikeesti jatkossa aina noin itekseen, et toinen koira on häkissä.. kyllä ne joskus vielä alkaa pysymään siellä häkin ovi aukikin, kuten tokoillessa. ;) Ei kannata siis ulkopuolisten ihmetellä Pirkkalan takana, jos kuuluu "vähän" terrien möykkää. Me vaan treenaillaan! Molemmat otukset teki ihan supereita keinuja.. Tein varmaan puolet nopeita vapautuksia ja muutamissa kävin sitte palkkaamassa. Näitä täytyy tehdä sopivasti sekaisin. Kepeille tein leikkauksia ja persjättöjä. Lelua muistin myös pudottaa juostessa ja ainoastaan yhden kerran Jips jätti ottamatta sen. Sain muutenkin tehtyä kohtuullisesti ohjauksia, joista lähdin sitten omasta mielestä ainakin ;) ripeesti pois. Pääasia vaan, et ainakin muistan yrittää noita läksyjä.

Oikein kivat treenit taas ja onhan noi aika paljon rankemmat otuksille noin niin kun henkisesti, kun joutuvat olemaan koko ajan läsnä hallissa. Itse treenaamiset on kuitenkin hyvin lyhyitä settejä. Kaupanpäälle kävästiin vielä kotona n 40minsan juoksulenkki. Oli muuten ensimmäinen lenkki kipeenä olon jälkeen.... hyvin siitä kuitenkin selvisi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti