Sivut

keskiviikko 23. elokuuta 2017

Kesä tuli ja meni

Ohhoh.. empä olis uskonu, et mullakin niin vain hurahtaa kesä ilman päivityksiä. Noh, niin vain kävi. Ja paljon on kyllä ehtinyt tapahtua. Aksakisoissa ollaan käyty Jokrun kanssa kohtuullisen ahkerasti. Poislukien sm-kisojen jälkeistä aikaa, kun kisoja ei vaan yksinkertaisesti ollut!! :/ Takkujen kisoissa käytiin pari viikkoa sitten melkein hakemassa serti! ;) Se jäi vain An kontaktista kiinni.. huomatkaa, ei yhtään kaivele kartturia enää! :D Oli kohta, missä tuon kontaktin olis voinut ihan varmistaakin huolella.. Koira tuli Alle putkesta ja olin käskyttämässä esteen alastulo puolella. ;) en siis ehkä ihan täysin luottanut, että koira edes ottaa koko kontaktiesteen, kun tämmösiä on tullut vastaan vain joskus treeneissä ehkä kerran tai kaksi. :D Niin se Jokru vain klaarasi tuonKIN tilanteen.

Jaa niin.. oonkohan mä edes hehkuttanut täällä meidän kolmosiin nousuakaan?! :D Noh, niin vain kuitenkin on päässyt käymään. Nyt loppukesän olen halunnut päästä kisaamaan mahdollisuuksien mukaan, jotta ollaan saatu haettua kokemusta. Jokru onkin saanut kisaamisen ja nimenomaan radan tekemisen kautta valtavan kasan kokemusta radanluvusta ja esteiden suorittamisesta.  :) ollaanhan me oltu tässä loppukesällä myös Tanjan nollarata-kurssillakin, missä on keskitytty pidempiin ratasuorituksiin. Juuri tätä me ollaan kaivattu! Mun hidastuneen juoksemisen myötä Jokru on toki aavistuksen ehkä hidatanut menoaan, mutta toisaalti olen saanut sen irtoamaan huomattavasti paremmin ja sitä myöden tosiaan sen itsenäinen radanlukutaito on kasvanut aivan valtavasti! Joten ei tää nyt niin huono vaihtoehto ole ollut lainkaan. Ja varsinkin, kun se kisaaminen Jokrun kanssa ON niin Kivaa! Sen kanssa on vaan siistiä tehdä rataa yhdessä...

Tänään on meidän Tanjan kurssin viimeinen kerta. Sitten tuleekin pari viikkoa taukoa treeneistä kunnes starttaa syksyn valkkuryhmän treenit.

Tokoa ollaan treenailtu sen Piian kurssin verran sekä jonkun verran itsenäisesti. Viime viikonloppuna meillä piti olla viimeinen avo-luokan koe. Noh, ei ollut, kun tuomari keskeytti kokeen Jokrun haukun vuoksi. Mua varoiteltiin tästä ko tuomarista, että se on aika tiukka ja varsinkin ääntelyn suhteen. :D mä totesin piupaut varoittelulle, kun ollaan kesä treenattu ääntelyä. Noh, olis voinut uskoa ja valita suosiolla toisen tuomarin kokeen. ;) mutta tehty mikä tehty... Kai sitä tostakin jonkun positiivisen jutun vois koittaa kaivaa. Ainakin tiedetään, mitä treenataan jatkossa. ;) Oikeestihan tilanne oli paljon parempi kun viime kokeessa, eli sikäli kesän treenit on tuottaneet tulosta. Ja tän tuloksena päivitin pienen avautumisen naamakirjaa, joka tuotti mulle itselle hyvää informaatiota treenien suhteen jatkossa. Varsinaisesti mitään hylkäämistä ei edes kokeesta saatu.. tuomari vain käytännössä ei antanut meidän suorittaa viimeistä liikettä kokeessa ja näin tulokseksi saatiin 3-tulos. Oli myös siis rokottanut jo aika rankall kädellä liikepisteitäkin, vaikka itse suoritukset oli aika hyviä eikä J edes haukkunut itse liikkeiden aikana. Mutta tää on tätä.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti