Sivut

tiistai 20. helmikuuta 2018

No hupsan! :D

Nyt sitä taukoa on kirjoitteluun vasta tullutkin! :) Treeneistä ei silti ole ollut lainkaan taukoa. Jokrun kanssa jatkettiin myös kevätkausi Tanjan valkuissa, joskin otin nyt vain puolikkaan paikan. Sillä ajatuksella, että päästäisiin keskittymään nyt enemmän kisaamiseen tässä kevään aikana. Sitten viime kirjoituksen meidän yhteistyö aksaradalla onkin ottanut oikein jättiharppauksen eteenpäin. Treeneissä pystytään tekemään puhdasta rataa melkein miten päin vaan. Kisoihinkin tää sama meininki on nyt rantautunut ja melkein rata toisensa jälkeen saadaan samaa treenien flow-meininkiä. :) Ja se tunne, mikä tosta itselle tulee, on muuten aika huikea! Aina välillä matkalle sattuu silti joku yksittäinen ohjauskömmähdys tai muu. Rimoja ei ole nää juurikaan tippunut. Se on kumma juttu, kun pitää kontaktin koiraan. =P on se aksa vaan niin siistiä!

Tokon saralla on menty myös huimasti eteenpäin, isoin kiitos Piialle! :) Piian tokokurssi jatkui myös kevätkauden ja me päästiin onneksi tähän mukaan. Tammikuun alussa osallistuin myös yksittäiselle Piian tokopäivälle, jonka Tampereen sakemanniporukka oli järkännyt. Tosiaan, me oltiin mukana suurien ja pelottavien sakemannien kanssa... :D ja hengissä selvittiin. Saatiin tästäkin päivästä niin paljon eväitä ja työstettävää mukaan. On se Piia vaan niin Paras!

Ollaankin käyty Jokrun kanssa aika paljon tässä talven aikana lähikentillä treenailemassa. Sitkeys-harkkojen myötä Jokrulle on kasvanut hirmusesti malttia työskennellä pitkään ilman palkkaa. Ainakin edistys vanhaan on aika eri mallilla nyt. Viimeisimpänä sain vinkkejä, kuinka korjata Jokrun lievä korppiasentoon tipahdus kapulan heiton yhteydessä. Nämäkin vinkit on toiminut ja juuri eilen hallilla treenaillessa pääsin tekemään ihan kunnon noudonkin! :) Iso jee!

Tokon saralla aloitettiin myös Sporttirakin nettikurssi voi/evl-liikkeistä, mikä vaikuttaa oikein hyvältä. Ei siinä vielä alkua pidemmällä olla, mutta pikku hiljaa. :) Täytys vaan käydä ahkerasti treenailemassa.

Kertaalleen on käyty myös ProKoirakolla rauhoittumiskoulutuksessa, mikä oli aika mielettömän hyvä juttu! Piia mulle ton alunalkaen vinkkaskin. Joskus viime syksynä osallistuin myös Päivin luennollekin, mikä oli sekin aika mielenkiintoinen.

Huomenna meillä on Jokrun kanssa ensimmäinen yksäri Tanjan uuden kollegan Juulian kanssa. Tätä odotan myös suurella mielenkiinnolla. :) Mutta tästä sitten lisää myöhemmin. ;)

Lisätään nyt pari videoklikkiä vielä. Seuraava pätkä on viime viikon omatoimitreeneistä, joissa mä aikalailla ylitin itseni. ;)Ja tää seuraava on viime Tamskin kisoista yksi startti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti