Sivut

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kontakti/keppitreeniä

Nyt kun suurimmasta pettymyksestä alkaa toipumaan, niin oli aika ottaa jälleen tehotreeniä kontaktien ja keppien osalta. :) Tein eiliselle oikeen suunnitelman, mitä treenaan kummankin otuksen kanssa. Tein yhteensä kolme settiä molemmilla otuksilla, todellista tehotreenausta.

Jipsin treenit:
  • koko puomia + estehäiriöt (hyppy sekä mutkaputki lähellä alastuloa), joihin vahvat ohjaushäiriöt
  • kepit keskellä kenttää (helppo paikka), joihin
    • etumatkan ottoa
    • sivuirtoamista
  • muutama pätkä minimaalista rataa, joissa kepit, puomi ja pari suoritusta A:ta
Sain Jipsin tekemään koko treenissä yhden ainokaisen virheen puomilla. :) Vaikka yritin jos jonkinlaista häiriötä. Mut se on ainakin hyvä, et itekseeen treenatessa saadaan kerättyä huimasti massaa onnistuneille suorituksille. Estehäiriöiksi laitoin puomin toiseen päähän hyppyesteen ja toisessa päässä oli mutkaputki ihan lähellä alastuloa. Putkipäähän tein pari toistoa jopa niin, että juoksin ihan täysillä putken taakse. Tein jokaiseen kontaktiin tosi reippaan ohijuoksun ja pariin muistin ottaa jopa hitusen sivuetäisyyttäkin.

Kepit sijoitin Jipsille mahdollisimman helppoon kohtaan kentälle. Ensin otin muutamia toistoja ihan vaan niin, että pyrin ottamaan mahdollisimman paljon etumatkaa ja uskaltauduinkin ottamaan sitä ainakin sen 5m lopulta. Kepeillä en saanut muuten Jipsiä tekemään ainuttakaan virhettä, vaan se vaan suoritti joka kerta, riipumatta missä mä olin ja mitä tein. :D Otin etumatkaan tasaisesti molemmilla puolilla. Toihan saa aikaan vaan sen, että Jipsin entisestä hurja vauhti kasvaa ihan mielettömästi! Se pujotteli eilen siis oikeesti ihan tajutonta vauhtia. :D Aika loistavaa! Muistin pitää jokaisessa suorituksessa kuitenkin ohjaavan käden ja katseen koirassa. Lisäksi otin sivuetäisyyttä ensin ihan vaan kasvattamalla ja lopuksi vielä layeroimalla esteitä.

Viimeisessä setissä Jipsin kanssa tehtiin muutama lenkki simppeleitä radan pätkiä. Ekoissa pätkissä mukana oli kepit ja A-este. Vikoissa kepit ja puomi. Kepeillä otin aiemmasta treenistä innostuneena aika paljon etumatkaa ;) Hypyille treenailin pakkovalssia ja twistiä pariin kohtaan.

Masin treenit:
  • puomin alastuloa ohjaushäiriöillä
  • 2x6 kepit parin metrin välillä
  • muutama kepeille sisäänmenoharjoitus puolikkailla kepeillä sekä muutama puomin alastulon kontakti (samat häiriöt, kun edellä ja lisäksi pari lelun heittoa)
Ekassa setissä Masin kanssa otettiin ihan pelkkää puomin alastuloa. Ihan ekassa Masmus oli taas omaan tapaansa ihan kuutamolla, että jaa, mikä koske ja mihin. :D Mutta sen jälkeen homma pelitti taas niin hienosti, että otin lähestulkoon samanmoisia ohjaushäiriöitä, kun Jipsin kanssa sekä putkeen että hypylle. Hieno Masmus! Lisäksi pari toistoa ihan kokonaista puomia.

Noi Masmusin kepit on ihan käsittämättömät! Pimeän kulman puolelta ei mitään ongelmaa, joka kerta hienosti ja ihan oikein. Mutta avokulmasta otus ei vaan käänny siihen toiseen väliin. Arg! Mutta näemmä tää tapahtuu vain keppien alussa, eli sitten kun taas jatketaan toiset kuusi keppiä, niin niissä ei ongelmaa ole.

Vikassa setissä kepit oli jäänyt kokonaisiksi Jipsin treenin jäljiltä ja ennen kun ehdin kissaa sanoa, Masi oli jo pujotellut ne pimeän kulman puolelta. :D Jeejee! Eikä ollut epäilystäkään matkalla, etteikö Masmus olisi tiennyt, mitä tekee. Loistavaa! Tässä välissä sain nykästyä kepit erilleen ja otettiin molemmilta puolilta puolikkaat kepit niin, että lähetin otuksen noin 90' kulmassa. Lisäksi tehtiin muutama toisto puomin alastuloa. Kertaalleen Masimies tarjosi 2on2offia myös A:lle, josta toki ihan superpalkka. :)

Sanomattakin lienee selvää, että oli taas oikein huipputreenit ja otukset oli NIIN päteviä! Se on oikeesti ihan paras palkka itelle, kun näkee kuinka noi otukset nauttii tekemisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti