Sivut

perjantai 11. tammikuuta 2013

Jiiiihuuuu !!!

Eilen sai tuuletella! :D päätin viikko sitten sen operantin koulutuksen luennon jälkeen, että siitä lähdin mennään JOKAINEN lenkki namien avustuksella, niin että ohitukset onnistuu. Silloin alkuun vältin muutaman päivän kokonaan ohituksia kapeilla jalkakäytävillä, jotta ne sujuu varmasti hyvin. Tällä viikolla on käyty nyt sitten useampaakin kertaan kävelyillä Hämeenpuistossa, jossa ohitukset on tosin aina ollut huomattavasti helpompia. Eilen suoritettiin iltalenkkeily Hervannan keskustan ympäristössä, missä meitä tuli vastaan valehtelematta ainakin 20 koiraa, joista jokainen ei todellakaan ohittanut nätisti. MUTTA meidän kultamussukat ohitti!! :D Meillä tuli vastaan jopa pari aika "pahaakin" tapausta, siis näitä: "vedetään maihin ja hyökätään haukkuen kohdalla".

Tuli niin onnistuja-fiilis, ettei oo tosikaan. Joo tiedä, harjoitukset jatkuu todellakin edelleen. Pointtina vaan, että tästä lähin me lenkkeillään myös jokainen pissalenkki harkkafiiliksellä ja toivotaan vain onnistuneita suorituksia. Olennaisin onnistuja-fiilis tuli kuitenkin itselle siitä ahaa-elämyksestä, minkä koin luennolla ja nyt onnistuneiden harjoitusten kautta: oikea oma fiilis on oikeesti tie onneen, ainakin tässä tapauksessa. Mä huomasin eilenkin mun oman asenteen olevan ihan jotain muuta, kun monta kertaa aiemmin. Eilen mä suorastaan etsin ohitettavia koiria ja onneksi niitä riitti!

Eilen illalla alotettiin myös harjoittelemaan uusia syvien lihaksien harjoituksia sekä venytyksiä. Noissa treenijutuissa meinaa olla hankaluutena se, että saisin Masin takajalat pysymään oikeilla paikoilla. Otus kun meinaa väkisin siirtää jalkansa liian leveään asentoon. :( Venytykset sujui jo heti alkuun mukavasti ja selkeesti toi on kiva juttu koirille; toisen ollessa venyttelyvuorossa, toinen makoili lähietäisyydellä. Ja venyttelyvuorossa oleva koirulainen käytännössä nukkui lopulta. :) mutta hyvä näin! Toisekseen noi harjoitteet tuntuu itestä niin helpoilta, että noinkohan niistä mitään hyötyä. ;) Vaikka tiedän kyllä, että niistä ON hyötyä! Masin kanssa kun pitää alottaa oikeesti ihan simppeleimmistä harjoitteista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti