Sivut

torstai 6. kesäkuuta 2013

Mätsäreissä

Eilen poikettiin pitkästä aikaa Masin kanssa mätsäreissä. Arvoin pitkään, lähteäkö vaiko eikö, mutta lähdettiin kuitenkin. Ja tulihan loistavaa treeniä! Masmus murulainen esiintyi todella hienosti, sen seisominen kehässä on aivan loistavaa ja häntä heilui! Kävely sujui suurinpiirtein ihan loistavasti sekin ja pääasiallisesti Masin katsoessa suoraan eteenpäin (vaikka ei olla edes treenailtu!), mutta mukaan mahtui muutama iloloikka. ;) Mitä muuta voi pieneltä terripojalta odottaa?!

Mulla oli molemmat koirulaiset mukana ja molempien käytös, jopa yhdessä, oli ihan loistavaa. Ja vaikka tommoset on ihan loistavaa käytöstreeniä, niin väkisinkin mietin moneen kertaan, et eipä toi touhu oo meitä varten. Nyt kun kesän alla tulee katseltua kovasti näyttelykalenteria, vaikka tiedänkin että menestystä meidän on ihan turha haikailla, niin voisipa melkein malttaa ja säästää rahat noista. Koirat vetää noissa näyttelytilanteissa jotenkin niin apaattisen fiiliksen päälle (vaikka siis itse esiintyessä hännät heiluukin ja niitä ilon loikkia ilmenee), että tulee ihan ikävä metsään kävelylle. Ei russeleita (niinkun varmaan juuri muitakaan rotuja) oo tehty tommosta pönöttämistä varten! En usko, et kukaan voi oikeesti käsi sydämellä väittää, et jonkun koira tykkäisi tosta touhusta!

No okei, voin myöntää et touhuun motivois hitusen jos olis eilenkin saatu kerätä palkintoja kotiinviemiseksi. ;) ihan sama, jos virallisissa näytöksissä meille satelisi sertejä tms. Mutta meidät käteltiin pihalle pienten punaisten kehästä muutaman muun kanssa, kun jäljelle jäi neljä parasta. Vaikka itelle jäi hyvä fiilis koirien käytöksistä (tokoilin siis Jippiksen kanssa pikkusen aina väliajoilla) ja hyvinhän ne tuli taas väsytettyä jälleen kerran hieman erilaisen aktivoinnin ansiosta, niin onneksi meillä on muitakin harrastuksia.. :) Tiedän, että Masin etukulmaukset ei oo niin hyvät, kun voisi toivoa ja sitä massaahan siltä puuttuu kauttaaltaan! Niin kauan, kun en halua otusta tietoisesti "lihottaa", niin en usko sen saavan EH:ta parempaa tulosta virallisista näytöksistä. Ja etupäätä lukuunottamatta (vaikka ei kai sekään nyt ihan paska oo) Masin rakenne lienee ihan kohdillaan ja luonne on ainakin ihan loistava!

Pienen näytössession jälkeen käytiin vielä siinä Kalevan kaupunkipuistikoissa aivan loistava kaupunkikävely oikein onnistunein koiraohituksin jne. :) Tän reissun jälkeen kotoa löytyi taas kaksi hyvin rauhallista yksilöä!

Viime viikonloppuna käytiin muuten Hannan Brunon kanssa ulkoilemassa mökillä hetken aikaa. Heti kun koirat on taas kunnossa, niin mulle iski viime perjantaina aika kauhea flunssa päälle. Koirien ulkoilutus oli alkuun taas tyyliä mökillä remuamassa, mutta eipä koirat valita! ;) meidän otukset pääsi tosiaan tapaamaan ensi kertaa Brunoa ja hienostihan ne tuli juttuun! Bruno veti rohkeesti näiden kahden hurjan perässä, huomaa että on ihan tottunut russeleihin jo kotonaan.

Jipsmasi esittelee todellisia uimarinlahjojaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti