Sivut

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

2-luokka kutsuu!!! :D

Treenitaukoa on näemmä hyvä jatkaa.. ;) sen sijaan kisoissa on ok aina silloin tällöin pyörähtää. Tulokset puhukoon puolestaan...


Hypärin vitonen tuli kepeistä. En oikeesti ees muistanu, et kepeillä tarvis himmata tms. :) Hypäriltä jäi muuten päällimmäisenä mieleen, et otus oli ihan liikaa mussa kiinni. No okei, meidän treenilistalla on muutenkin aika korkeella irtoamistreeniä, eli sen vois nyt muistaa (jos nyt ehtis ees treenailemaan).

Hypäri

Agiradoilla Masinkin vahvuus tuntui löytyvän kepeistä. Otuksen rytmi on ihan huikean hieno! Jos nyt kontaktitkin puomia lukuunottamatta oli tosi hyvät. Keinua päästiin kokeilemaan ennen ratoja ja otus vaikutti koko ajan tosi hyvältä kevyen alumiinikeinun suhteen. :) Ehkä ne alkujänskätykset ois nyt selätetty. Jess! :) Puomilta otus tosiaan vapautti itsensä mun liikkeestä. Pitäis saada treeniradoille mukaan ehdottomasti puomi, kun se tuntuu olevan meidän "heikoin" kontakti. Agiradoilla otus oli ehkä hitusen vähemmän kiinni mussa.

Agirata

Harmi, ettei toisen agiradan suoritusta saatu videolle (tila loppui puhelimesta). Just kun päätin kokeilevani edes jotain muita ohjauksia, kun tyyliin valssia.. ;) Tein yhdelle hypylle takaaleikkauksen ja lähetin mutkaputkeen ulkopuolelta (ei se ny varsinainen pimeä kulma ollu). Ei nyt tosiaan mitään erikoista, mut edes hitusen epämukavuus alueen reunalta, ainakin nyt kisatilanteessa. ;)

Jos nyt tuloksista ylipäänsä saa olla huikeen iloinen, niin kovasti mua lämmittää oma fiilis kisoissa. Sain tsempattua itelleni hyvän kisavireen kaikkiin startteihin, liikuin ihan kohtuullisen reippaasti ja ylipäänsä yhteistyö Masin kanssa oli loistavaa!! Masi tuntuu kisapaikalla sopivan lunkilta, vaikka kierroksilla käykin, niin sellai sopivasti. :) Kaikenkaikkiaan siis aika hyvä kisapäivä! :)

1 kommentti:

  1. Jei! Onnea! Hyvä fiilis on kaiken pohja, sillä syntyy tuloksia!

    VastaaPoista