Sivut

tiistai 5. marraskuuta 2013

Maanantaitreenit

Eilen aloitettiin meidän talvitreenit. :) Anottiin seuralta vakkarivuoro Tanjan ja Hannan kanssa, ja tarkoitus olisi siis treenailla keskenään talvikausi. Eilen aloitettiin Tanjan kanssa ja ehdittiin tekemään vaikka mitä.. :)

Mä kertailin omien otuksien kanssa esteen tarjoamista, testailtiin puomin alastuloa ja keinua. Lisäksi tehtiin vähän keppejä molempien kanssa. Jipsille toi esteen tarjoaminen on haastavaa ;) pitäis tehdä kotona enemmän tähän liittyvää. Kun sais sen oman hyppyesteen tehtyä... Kontaktilla kävi toteen mun oletuskin, ei ne niin kuralla ookaan, kunhan ite maltan aina vaan. Paikkaa täytyy vahvistaa, kun mikäli jään ite taakse, niin kumpainen otus steppaa laudalla-alas-laudalla-alas-jne.. Eli nimenomaan sitä paikan kestoa tarvii saada. Tätä voi onneksi helposti treenailla kotonakin. Kepeille saa ja pitää molemmille lisätä erilaisia häiriöitä reippaasti. Toki Masin kanssa pitäis treenailla haastavia aloituksiakin.

Oikein kiva fiilis jäi kaikenkaikkiaan treenistä! Tästä on hyvä aloittaa talven harjoittelut.. Mielessä on paljon kaikenlaista, mitä haluan treenailla ja kehittää kumpaisenkin kanssa. Lisäksi Hannalta ja Tanjalta tulee ihan huippuja treeni-ideoita. Ei meiltä siis treenattavat asiat tuu loppumaan talven aikana! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti