Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Hyppy-yksärillä ja naksutteluja

Tiistaina käytiin Masilaisen ja Tanjan & Nanon kanssa Espoossa Vapun hyppy-yksärillä. Tunnissa ehtii kyllä vaikka mitä! :) Vappu tämän totesin samassa yhteydessä, kun totesi meidän koirat luomukoiriksi.. ;) mutta onhan toikin homma varmasti paljon palkitsevampaa nuorien koirien kanssa, mitkä ei ole ehtiny niin kovin väärille poluille.. Masin kanssa mä olen jonkun verran kuitenkin noita harkkoja tekemään ja Nano nyt on, ihana luonnonlapsi! :)

Masin teema jatkossa läksyissäkin on voiman hakeminen. Muttaa näissä erityisesti, Masi väsyy TOSI nopeesti! Vaikka sen peräpää onkin vahvistunut huimasti, niin tehtävää riittää vielä... Joten lyhyitä treenejä ja usein. Hyppytekniikkatreenien lisäksi olisi loistavaa päästä vesijuoksemaan.. katsotaan, mitä tälle voisi tehdä!

Tällä viikolla on tullut aktivoiduttua taas naksutteluissakin. Keskiviikkona kokeiltiin ihan vaan kenkälaatikkoa ja siihenhän otukset sujahti heti suoriltaan. Siis toki myös takajalkojen osalta.. Eilen halusin kokeilla tästä "aavistuksen" vaikeampaa versiota, ruokakippoa. ;) Noh, se oli aavistuksen haastavampi. Naksuttelin sitten erikseen etujalkojen ja toisaalti takajalkojen laittoa kippoon. Eilen sain Tanjalta aika huikea videon jostakin bortsupennusta, mutta pääasia tässä oli saada itselle vinkkejä, mitä kaikkea naksutella... ja tulihan siitä ideoita. Jos keskiviikkona koirta pomppi vain kenkälaatikkoon, niin eilen temppuja oli hieman useampi... kenkälaatikon sijasta otukset asetteli tassujaan ruokakippoon, nostivat tunnarikapulaa samaiseen ruokakippoon ja peruuttelivat portaita ylös. :D Portaissa peräpään nosto oli taas pala kakkua, mutta etupään ponnistus oli täysin uutta. Hienosti silti sujui molemmilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti