Sivut

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Aksan täyteinen viikonloppu

Mennyt viikonloppu oli todellakin agilityn täyteinen. :D Mutta niin mukavaa ja ulkoiltua tuli reippaasti...

Lauantaina aloiteltiin Jipsin kanssa Marian treeneissä SDP:llä. Radassa oli todella haastavia kohtia koiran linjojen puolesta ja vähän jouduttiin hiomaan montaakin kohtaa. Puomilla Jippu teki todella hienoja kontakteja mutta ensimmäinen keinu oli vallan hurja lentokeinu. :( ikävä tilanne, kun ehtii itse tajuamaan, ettei koira oli pysähtymässä vaan juoksee ihan suoraan läpi.. Heti perään otettiin kuitenkin korjaava suoritus, josta lähtien saatiin hieno kontakti myös keinulla. Tästä aavistuksen itse säikähtäneenä totesin, että meidän pitäisi myös Jipsin kanssa päästä useammin treenaamaan noille kevyille alumiinikeinuille. Muuten oikein mainio treeni!

Lauantaipäivää jatkettiin Masin kanssa treenaten ÄSKK:n järkkäämässä Jänesniemen Elinan koulutuksessa. Voi mahtavuutta! Elina on kyllä niin paras! :) Saatiin Masin kanssa niin paljon onnistuneita pätkiä, että todellakin jäi hyvä mieli taas tästäkin treenistä! Läksyksi saatiin enemmän ja pidemmän radan tekemistä! Mä oon niin paljon hinkannu pienen pieniä radan pätkiä sen sijaan, että joskus pitäis vaan treenissäkin tehdä pidempiä pätkiä. Jospa sitä nyt aloittais.... ;)

Sunnuntaina ajeltiin kumpaisenkin otuksen kanssa kohti Helsinkiä ja I-HAH:n ulkokenttää, jossa meillä oli tiedossa russeliyhdistyksen järkkäämät Jenna Caloanderin ja Maiju Korhosen koulutukset. Jipsin kanssa aloiteltiin Maijun koulutuksessa ja jälleen oikein mainiota treeniä. Aurinko paisto ja eka ulkotreeni (tuoreella juuri maahan levitetyllä kivituhkalla) oli selkeesti aika rankka yhdistelmä sekä itselle että koirille. ;) Niin siistiä kuitenkin oli!

Jipsin kanssa mentiin tosiaan Maijun rata. Saatiin todella hyviä pätkiä, jälleen ;) ja ennen kaikkea mun tuli kokeiltua vähän erilaisiakin ohjauksia. Nyt saatiin puomilla ja A-esteellä huikeita suorituksia. Puomilla kokeilin samantien muutamien esteiden layerointiä, eli toisin sanoen mun mittakaavassa yltiörohkeaa ohjaamista.. :D se kannatti! Olenhan mä saanut todeta kyllä ennenkin, kun oikein rohkeasti luotan otukseen, niin se suorittaa entistä hienommin ja varmemmin! ;) pitäiskö sitä harkita useamminkin... ;) Treenin lopuksi vedettiin rata vielä huikeasti nollana läpi! Niin voittaja fiilis! :D Rata ei kuitenkaan ollut ihan helpoimmasta päästä.... yhdessä kohdassa olin myös hitusen myöhässä, joten jouduin turvautumaan lievään pelastukseen, mutta muuten oikein mallikkaasti. Harmi, ettei saatu videolle. ;)

Masin kanssa jatkettiin vielä yksi treeni Jennan opeissa. Täällä ratana oli hypäri ja aikamoinen juoksupätkä niin itselle kuin myös koiralle. ;) Lauantaista hieman muistaen keskityin enemmän rytmitykseen ja se kyllä kannattaa. Täytyy siis jatkossakin muistaa! :)

Huikea viikonloppu ja oikein upeita onnistumisia! Niin LOISTAVA fiilis!! :D Otukset on ihan parhaat!! Iiiiiiiso sydän!! Nyt lepuutellaan rauhassa tää viikko.. perjantaille onnistuin saamaan Maaria Kaiperlalle ajan Jipsille! :) Jess!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti