Sivut

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Lisää Liuhtoja Espoossa

Eilen ajeltiin jälleen koissujen kanssa kohti Espoota ja Liuhtojen treenejä. Koutsina oli tälläkin kertaa Timo ja rata oli enemmän kun mainio! Tein oman osuuden treenistä puoliksi molemmilla koirilla, kun halusin päästä kokeilemaan, mitä Jipsi tuumaa treenaamisesta. Ja hyväähän se tuumasi! :) Masin kanssa tehtiin ensin pätkä ja vitsit, et pikkujäbä alkaa olemaan mainio. Mun luotto selvästi kasvaa treeni treeniltä ja meno alkaa tuntua oikein hyvältä! :) Se tulee ohjauksiin hyvin, suorittaa esteet jo aika varmuudella vaikka lähdenkin ohjauksista ajoissa jne. Ainut että eilen tuli vastaan ehdotonta lisätreeniä vaativa juttu, meinaan pituus, minkä Masi hyppäsi aikamoiselle pystyloikalla. Sen sijaan kun Jips hyppäs oikein mallikkaasti semmosen laakahypyn. Täytyypä siis Masin kanssa ottaa treenilistalle myös noi erikoisesteiden suoritukset. Kyselinkin jo Tanjalta vinkkejä... aavistuksen pidennettyä pituutta ja palkkailee maahan sinne laskeutusmispaikalle. Eiköhän se siitä!

Jipsin kanssa jatkettiin siitä, mihin Masin kanssa päästiin. Ja tehtiimpä sitten vielä lähes koko ratakin Jipsin kanssa. Nyt ainakin Jips hyppäsi oikein nätisti eikä probleemia tuntunut olevan.... Ihan alkulämppälenkistä pariin kertaa Jips koitti peitsata, mut sekin jäi heti kun käskin sen raville. Eikä sen jälkeen ollut tietoakaan ep liikkeistä niin lämpän kun jäähkänkään osalta. Käytiin vielä oikein reilu jäähylenkki samoin kun vielä kotosalla kunnon lenkki. Ei kai toi autossa istuminenkaan koirille enemmissä määrin hyvää tee. :)

Että näillä mennään. Jos en nyt jollain ihmeellä onnistu saamaan tälle viikolla vielä Jipsille jotain peruutusaikaa hierojalle tai fyssarille, ni sit kokeillaan tulevan viikonlopun aksaurakointia näillä ja toivotaan parasta. Täytyy muistaa pitää rimat alhaalla ja hillitä toistojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti