Sivut

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Pikatreeniä osa xxx

Masimiehen kanssa treenailussa oli, yllätys yllätys, kepit! :) nyt jäi itelle ensimmäistä kertaa semmonen fiilis, et pikkuäijis oli koko treenin ajan kartalla mitä tehdään. Jee! Nyt jopa "vaikea" 90' kulma portin vasemmalta puolelta sujui kuin vettä vaan. Näitä Musmusin kanssa kaksi eri sessiota.

Keppien lisäksi Masi sai kokeilla rengasta, mikä ei alkuun meinannu muistua ollenkaan miehen mieleen ja reitti kulki rengaan ja tukiraudan välistä. Muutaman kerran vaati muistuttelua, että olin ottamassa vastaan renkaan takana. Sen jälkeen se sujuikin sitten jo suoraan putkesta vauhdilla. :)

Jipsin kanssa vuorossa oli yllättäen puomin kontakti. Jopa reiluilla kierroksilla Jips hakee hienosti tassujensa kanssa alustalle, mutta näin se on selvästi herkkä vapautuksen suhteen. Ja onnistuin useaan kertaan hämäämään sen joko liikkeellä tai sitten sanallisesti. Mutta edelleenkin oman käsityksen mukaan homma sujuu oikein kivasti. Joskin mietin, pitäiskö sitä alustaa kuitenkin vaan reilummin käyttää ihan kaikkialla muuallakin, kun vain varsinaisella esteellä. Ainakin toistoja saisi huomattavasti enemmän näin.

Näiden normisettien lisäksi suunnitelmissa olikin tutustua hitusen keinuun. Kokeiltiinkin keinun alastulon paukuttelua molempien koirulaisten kanssa. Molemmat hoksas homman hyvin ja paukutteluja tehtiin joitakin toistoja. Paukuttelun lisäksi kokeilin molempien kanssa koiran keinuttelua laudalla, eli niin että koira seisoo keinulla ja mä keinutan varovasti nameja syöttäen. Masi ei ollut paukuttelusta moksiskaan, mutta keinuttelu taisi olla aavistuksen kummallista. :) Jips alkoi ihan selvästi keräämään kierroksia näiden harkkojen yhdistelmästä. Aiemminhan se on räksyttäny ihan sikana pelkästään keinun heilunnalle+paukkeelle. Taitaa se siis Jipsiäkin hitusen kummastutta.. Mutta tähän kummallisuuteen jatketaan pikku hiljaa totuttelua! :)

Kummasti tuolla kentällä vaan aikaa saa kulumaan.. vaikka tämänkin kerran PITI olla joku ihmeen pikatreeni, niin tuntihan siellä kentällä taas vierähti. Treenailujen jälkeen suunnattiin kulkumme läheiselle heinäpellolle, johon olikin sitten viime kerran ilmestynyt todellinen viidakko!

Mihin se nyt sukeltaa?!
 
Pakollinen poseeraus :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti