Sivut

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Sadepäivän treenailuja

Jee!! Mä oon saanu JOTAIN todella hienoa aikaiseksi... :D käytiin sadepäivän johdosta ottamassa hallissa yhdistelmä toko/agitreeniä. Masi toi mulle lelun joka ikinen kerta ja ilman, että edes vingautin toista lelua!! Jee!! Jos meidän treenit keskimäärin on todella kivoja sessioita, niin tää tän päiväinen kruunasi kyllä kaikki edelliset!

Mut mitä kaikkea muuta. Hyvissä ajoin iltapäivällä käytiin ulkokentällä ottamassa pikatreeninä (taas vaihteeksi!) Jipulle kontakteja ja Masille keppejä. Sitten viime kirjoittelun ollaan käyty varmaan kahdesti ottamassa samanmoista pikatreeniä ja kyllähän se rupee tuottamaan jo tulosta! :) Jipsin kanssa keskitytään puomin alastuloon, jossa se kestää alustan kanssa jo todella kivasti mun erilaisia vauhdin muutoksia sekä esimerkiksi valssin lähes nenän edessä. Enimmäkseen saadaan onnistuneita suorituksia, mutta sitä mukaan koitan koko ajan tehdä muutosta ja vaikeutusta. Nyt oon lisäksi lisännyt vapautuskäskyyn aika paljon sanallisia sekä liikehämyjä.

Masin kanssa etenee kepit! :) Oikealta puolelta (joka on koko ajan ollut Masille huomattavasti se helpompi puoli) saa lähetyksen ottaa jo todella kaukaa suoraan linjaan nähden (hitusen yli 90'). Vasemmalta puolelta tää lähes 90' kulma rupee jo lähestymään kohtuu hyvinä suorituksina.

Sisätreeninä vielä illan päätteeksi käytiin siis ottamassa vielä tokoilua (tooodella pitkästä aikaa ;) ja hitusen agia. Masin kanssa tarvis nyt tosiaan tsempata tällä saralla, jos mielii tämän vuoden "tavoitteista" selvitä. ;) Jipsin kanssa ohjelmassa paikkamakuu, seuraamista, jäävistä seisominen, kaukoja ja luoksetulo. Seuraamisessa se on aina vaan tuolla agiesteiden lomassa niiiin innokas ja edistää, mut en ota sitä kovin pahana tuolla. :) Jäävä liike sujui todella kivasti ja kaukot otin extravaihdoilla. Luoksetulon otin reilulla matkalla ja jopa ihan loppuun asti liikkeenä (tää pitäis muistaa vähän useammin!). Kiva fiilis jäi Jipsin toko-osuudesta! Koetta odotellessa taas.. ;)

Masin toko-osuuteen kuului myöskin paikkamakuu yhdellä välipalkalla. Seuraamista useampia pätkiä ja ILMAN namikättä! :) Pitäis vaan luottaa, että kyllä se onnistuu.. niinkun nytkin. Seuraamispätkissä oli käännöksiä molempiin suuntiin sekä pari täyskäännöstä ja pysähdystä. Masin kanssa lisäksi muutama luoksetulo ja kaukon alkeita (istu-maahan). Lisäksi erikseen sivulle tuloja.

Agiosuudessa Jipsillä oli yhdet kepit! :D Jee! Ei tarvinu enempää taas.. jokunen kerta puomia alustan kanssa ja sitte pieni radan pätkä. Halusin kokeilla ihmisnuolen toiseen suuntaan (kahdesti treeneissä tehty toiseen suuntaan) ja hyvinhän se sujui näinkin! ;) Masin kanssa samaista radan pätkää varioituna pätkissä. Ensin otettiin pariin kertaan pelkkä ihmisnuoli yhden esteen takaa ja eteenlähetyksiä putkeen kahden esteen takaa ja sitte vielä putkesta kaksi hyppyä eteen-käskyllä. Ehkä se käsky alkaa saada jo jotain merkitystä Masin pääkopassa. ;) Ja hienosti Musmus hakee jo putkea vaikeammistakin kulmista ja täysillä kierroksilla! Masin kanssa lisäksi paria hyppyä takaakierroilla.

Todella hyvänmielen treenipäivä kaikenkaikkiaan! Jips on niin unelma :) ja Masin kanssa tarvii muistaa olla niin helkutin huolellinen ohjauksissa! ;) Se kun ei ole niinkuin Jips, VIELÄ!! Mutta mahtavat koirulaiset, jälleen kerran ja nyt ollaan kaikki valmiita nukkumaan!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti