Sivut

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Reissukoira

Niin ja raportoidaan nyt jotain itse reissustakin.. Täähän oli tosiaan ensimmäinen kerta, kun Jips matkusti isolla laivalla. Mentiin Siljalla Turusta Tukholmaan koirahytissä. Kumpaisellakin reitillä Jipsillä ei tuottanut ongelmia käydä pikkuhädällä yläkannella, mennessä ihan vaan lumipenkkaan ja tullessa koirien hiekkalaatikossa. Aika epeli! Normaalisti Jips on niin tarkka, mihin neiti kykenee hätänsä tekemään.. Menomatkalla hytissä Jips oli vielä hitusen epävarma, että mikä juttu oli kyseessä mutta tulomatkalla laiva oli jo niin nähty.

Ihanainen Jippis Ruotsin maalla :)


Automatkat Ruotsissa oli pitkät ja kaikkien takapuolia puudutti. :) onneksi Jips pääsi riekkumaan ja rellestämään sulhonsa kanssa pitkin pihaa..

Määränpäässä päästiin ihanaisen Nimon lisäksi tapaamaan otuksen äitikoira Ayla (11v) sekä pentukoirulainen Ylva (7kk). Molemmat oli aivan ihastuttavia otuksia! Nimo oli kertakaikkisen kuuliainen ja aivan mahtavan harrastuskoirulaisen oloinen, otusta ei oo suotta kehuttu! Ne oli Jippiksen kanssa oikeesti niin sopivia toisilleen! Nyt ei voi muuta, kun odottaa ja toivoa parasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti