Sivut

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Pentutokot ja fysiikkatreenit

Eilen alkoi Jokrun tokotreenit virallisesti! :) Sovin Kärnän Sarin kanssa ainakin nyt muutamasta yksäristä, jotta pääsen järkevästi alkuun kakaran kanssa treenaten. Osaisin kai mä itsekin jotenkin edetä, mut jotenkin tuntuu vaan luottavaisemmalta saada heti alusta alkaen neuvoa mun mielestä oikealle tielle. Mun ajatus ja toive on saada edettyä enemmän siltä kantilta, et koira tarjoaa. Jippumasin kanssahan on tullut aloitettua ihan puhtaasti houkuttelemalla, missä ei toki ole väärää mutta omalla kohdallani sen avustavan asian häivyttäminen ei onnistu kyllin nopeasti ja koirat on monessa asiassa kiinni siinä mm käsiavussa. Se olisi kiva välttää tällä kertaa. :)

Eka tunti menikin hyvin pitkälle ihan perusasioiden äärellä (empä tosin itse muuta odottanutkaan..). Perusasennon vahvaksi tekeminen taitaa olla nyt alkuun numero yksi, unohtamatta leikkimisen tärkeyttä ja sitten taas toisaalti rauhoittumista. Jokrulla tuli alkuun hetkinen pientä vikinää ja kitinää, kun ei olis ihan just malttanut olla paikoillaan.

Lopputunnista ehdin kysellä vielä Masistakin.. tai lähinnä, kun sen kanssa on tuntunut olevan lievänä ongelma seisomis-liike (ihan yleisesti ottaen). Ja olipahan hauska eilen kaivaa Masimies autosta ja alkaa tokoilla. ;) ensin vähän pelkäsin, et noinkohan poju muistaa tokoilusta mitään varsinkin kun oltiin Takkulassa. Mutta ihan superisti se seuraili vierellä ja oli niin innoissaan. :D Mahtavaa! Pitäiskö oikeesti aktivoitua nyt myös Masin kanssa..?! Pitäis.. :) sillä on niin huippumahtava into tohonkin touhuun! :) Ja sainkin oikein hyviä vinkkejä, mitä nyt sitten treenaillaan. Nyt on sitten arvatenkin ihan valtavasti treeni-intoa.. :)

Takkulasta suhailin miljoonaa sitten Hervantaan fysiikkatreeneihin. Samalla Jokru pääsi tutustumaan Maijan Ralli-kakaraan ja heillä löytyikin välittömästi yhteinen sävel leikkeihin. :) Suurimman osan mun treeneistä Jokru sai tosin lepäillä häkissä, mutta treenin lopuksi pääsi uudelleen rallattelemaan.. Silloin kentällä oli vielä kaupan päälle viis(?) aikuistakin bortsua. Jokrua alkuun hitusen jänskätti, mutta hienosti rohkaistui taas juoksemaan muiden mukana ja riekkumaan Rallin kanssa, kun totesi ettei muut olleet niin kiinnostuneita kakarasta. ;)

Kotiin päästyämme saatiin vielä Sanni pitkästä aikaa kylään pikaisesti. Ja tällä kertaa uudeksi kaveriksi tuli taas yksi pieni valkoinen. :)

Kyllä oli siis vilinää koko illan ajan... :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti