Sivut

perjantai 29. elokuuta 2014

Tokotorstai

Meillehän alkais vähän niinkun vakiintua jo tokotorstai! ;) hyvä niin! Toisaalti hieman huvittavaa, kun onkos tää jotain toisintoa kouluajoilta.. viimeisen illan "läksyjen" tekoa. :D kun perjantaisin on ohjatut tokotreenit. No ei kai ny sentään... kyllähän me Jokrun kanssa tehdään jotain pientä oikeesti joka päivä. Jos ei muuta, niin ainakin sivulle tuloja. Mutta on toi kakara oikeesti ihan huippu! Sen into tehdä hommia ja leikkiä mun kanssa, vaikka maailma räjähtäis ympärillä...

Jippumasin kanssa muisteltiin hieman hajutunnistusta ja hienostihan se sujuu purkkien kanssa. Jipsillä oli oikein intoa etsiä purkkia, mutta kun vaihdoin testiksi ideaalisidetupon, niin joku yökötys taas tuli. Ja tuli niin muistutus itselle, miksen jaksa enempää ja useammin treenailla jotain noiden valkoisten kanssa. Mä en vaan kerta kaikkiaan ole keksinyt, millä ohittaa tommoset tilanteet, kun noille tulee joku "lukko", mikä estää suorittamasta. Eilenkin toi hajuilu... Jips lähti hirveellä innolla etsimään ja selvästi metrin päästä bongasin hajun, mutta jostain syystä lähemmäs ei voinut mennä. Mitä tossa tilanteessa nyt voi tehdä? Lopetettiin höpöhöpöllä se etsintä ja tehtiin pari palauttavaa etsintää purkilla. wtf?!

Vähän samantyyppinen tilanne tuli Jipsin kanssa myös metskulla. Se kun meinaa olla Jipsille aavistuksen yökkö. Tottakai tällä hetkellä pitää muistaa Jipsin valeraskaus, vaikka se lievältä näyttääkin, mutta on se reppana ihan kainalokoira taas. Sateen kastelema nurtsikin on niin kamala! ;) Mä niiiiin odotan, että pääsen sterkkaamaan ton otuksen ja sit pidetään kovasti peukkuja, että nää kainalokaudet jää taakse. Ihan superisti Jipsinkin silti etsii ja tuo tunnarin, se ei oo laisinkaan yök. ;)

Masin kanssa tehtiin vähän seuraamista. Vähän kauas se vaan meinaa jäädä musta, mutta pyytäen tulee myös lähemmäs. Tiedä sitten, haittaisko tommonen noin 10cm "väljyys" oikeesti. Pääasia, et seuraa mukana ja pitää superisti kontaktin. :) Masi etsi myös pariin kertaan tunnarin nurtsilta, teki iham superhienon luoksetulon ja joitakin peruutuksia ja stoppeja.

Jokrun kanssa tulee varmaan vahingossa tehtyä aina vähän liikaakin. ;) mut kun se on niin innoissaan ja sen kanssa tekeminen on niin kivaa! Vielä ei ole tullut vastaan tilannetta, ettei Jokru pystyisi jotain tekemään, jos siis vain tietää mitä ollaan tekemässä. Ja toisaalti mä vähän pelkäänkin, että mulla on niin samat ongelmat silti myös Jokrun kanssa, etten vaan ite uskalla edetä ja vaatia enempää. Mutta yritetään...

Jokrun kanssa treenailtiin eilenkin aika paljon oloisesti, mutta lyhyissä pätkissä ja monessa eri sessiossa. Välillä käytiin pienellä lenkillä ja välillä pidettiin muuten vaan taukoa. Ja mitä kaikkea me sitten tehtiin.. ihan pari toistoa on-offia, pelkkiä nopeita maahanmenoja (vau, mikä tipahdus!), merkille menoa (samalla tyylillä, kun kurssilla), tunnarin etsintää ruohikosta, metskua ja lisäksi "uutena" treenailtiin stoppia. Hienosti mun mielestä alkoi jo yhdistää käskysanaa toimintaan, kun ensin siis oon naksutellu pelkkää pysähdystä. Ainiin ja tokihan me tehtiin myös perusasentoa ja tällä kertaa vähän enemmän seuraamista ihan oikein liikkeenä, että se myös päättyi perusasentoon. :) Niin ja tokihan me tehtiin myös pari lyhyen matkan luoksetuloa. Melkein tärkeimpänä asiana mä tein itse aivotyötä sen suhteen, kuinka tuun opettamaan luoksetulon suoraan sivulle ja sitten erikseen eteentulon. :) enköhän mä tokossa kuitenkin tuu käyttämään suoraan sivulletuloa ja sitten mahdollisia tottiksia varten opetan erikseen eteentulon. Tähän liittyen naksuttelin jo toissapäivänä hieman taas etutassun vadin päällä-asentoa mun edessä, mutta eipä siinä mitään ihmeellistä ole. Pitäis yhdistää se vaan pieneen luoksetuloon ja sitte nimetä toiminto.

Mun selvät hankaluudet on tosiaan se, etten osaa ja muista edetä tekemisissä. Toisaalti, että meinaan hinkata aina vaan samoja juttuja, enkä muista aloittaa niitä uusiakin. Toisaalti, kun haluan ensin tehdä oman aivotyön aina liikkeen suhteen, et miten haluan jonkun opettaa. Nytkin haluisin treenata enempi myös ruutua, mutta kun ajattelen opettavani sen kosketusalustan kanssa, mutta.... Jokruhan periaatteessa osaa kosketusalustan, MUTTA pohdin, että haluaisin sitten kontaktien opetusta varten enemmin sen nenäkosketuksen. Mutta sitten, nenäkosketusta en ehkä halua ottaa taas ruutuun, ettei vaan tuu mitään haisteluongelmaa sitten ainakaan. Voi huh! Toisaalti, jos tassukosketukseenhan mulla ei ole mitään kummempaa käskyä, pelkkä alusta. Kun sitten käsikosketusta oon vähän nimenny jo. Pitäis taas muistaa, et ei kai tääkään nyt mitään rakettitiedettä ole, et vaikka kokeilis nyt jotain. Toisaalti kun uskon, et Jokrulla saa sieltä ruudustakin napattua parin tai korkeintaan muutaman toiston jälkeen sen avustuksen pois joka tapauksessa. Että onko sillä nyt sitten niin suuresti väliä kuitenkaan... ;) hauska vaan miettiä!


Tämmöstäkin kannettiin!

Ja välillä aina tätä..


Tanjan tekemä narupallo on Masin mielestä ihan paras! :)

Kuin myös Jokrun mielestä.. ;)



Täältä se tunnari löytyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti