Sivut

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Omatoimitreeniä

Eilen eksyttiin taas hallille itekseen touhuilemaan ja jälleen kerran, kun pläni oli kohtuu selvä, sujui treenikin oikein kivasti! Ehdittiinkin taas tekemään vaikka mitä..

Masimies aloitti yllättäen perushyppysarjalla neljällä "hypyllä" ja mitä ihmettä. Pohdin alkuun, et pitäiskö samantien laitaa lelu siihen viimeiseen väliin, jotta otus ottaisin senkin kunnolla. En laittanu. Ja SILTI otus hyppäsi nätisti jokaikisen välin! Jihuu! :) no okei, meillä oli palkkana sarjan päässä "vain" lelu eikä esim putki. Kaksi kertaa niin, että olin ite hyppyjen oikealla puolella ja kerran vasemmalla, ja jokainen kerroisti hienosti! Oikeesti loistavaa! Tohon kaupanpäälle Masille pari mutkaputkiin juoksua ja muuta hulvatonta luukutusta. :) Ainiin ja kokeiltiimpa pussikin kertaalleen, kun ei olla sitäkään tässä nyt treenailtu. Eikä ongelmia!! :)

Jippikselle rakentelin pienen radan. Kontakteista radalla A-este ja keinu, kepeille meno molemmista suunnista aika haastava. Sain siis testailtua samalla sekä avointa että pimeää kulmaa kepeille. Lisäksi A:n alla oli valmiiksi putki tyrkyllä, joten putki-A-erottelua oli ihan pakko kokeilla.

 


Tommosen väkästelin. Ei nyt mittasuhteet oo tossa piirroksessa varmaan ihan oikein, mutta sinne päin. A:lla jouduttiin pariin otteeseen muistelemaan, kuinka se vapautus oikein sujuikaan. Lopulta olin kuitenkin tosi tyytyväinen; muistin itse kehua rauhallisella äänellä, en liian innostavasti ja Jips malttoi hyvin. Vapautinkin jopa ihan paikallani pysymällä, ihan pelkällä sanallisella käskyllä. Hypylle 5 tein saksalaisen, mikä sujui ainakin omasta mielestä ihan kivasti. Ekoilla varmaan kahdella kerralla Jips haki tosi hienosti avokulman kepit, pimeä kulma sujui joka kerralla hienosti. Hypylle 9 koitin muistaa joka kertaa vain sen ponnistuspaikan näytön. Kepit 12 layeroin hypyn 13 takaa ja ne sujui myös aika hienosti. Kumma juttu, kun se Jips vetää vaan aika upeesti kerta toisensa jälkeen, kunhan ohjaan enkä möhmellä mitään muuta samalla. ;) Kummallista!

Masmusin kanssa otettiin toisessa sessiossa radan yläosan mutkaputkea muutamien hyppyjen kanssa. Masin kanssa tehdessä tuntuu vaan oma keskittyminen menevän sen hyppäämisen kyttäämiseen, mikä on toisaalti hyvä mutta toisaalti sitten ainakaan radan tekemisestä ei tuu mitään. Sain ens viikon torstaille otuksille hieronnat ja ajattelin nyt kuulostella sen Masin kanssa. Toisaalti sille vois joka tapauksessa varailla yhden fyssarin vielä, kun se meidän luottofyssari on paikalla Tampereella. :)

Jipsin kanssa otettiin toisessa sessiossa A-estettä toisin päin parin hypyn takaa. Hienosti se ainakin haki A:n, vaikka vieressä oli putken suut tyrkyllä. Lisäksi vielä kertaalleen kepit molemmista suunnista sekä avoimeen että pimeään kulmaan lähetyksellä.

Jips meni mun mielestä kokonaisuutena tosi kivasti, eikä mitään ihmeempiä möhmellyksiä itelläkään. Ekalla ratakerralla oltiin tekemässä hienoa rataa, kun multa putosi liivin taskusta vahingossa lelu maahan. Hienoa tosin tässäkin oli se, että Jips meni ja poimi lelun! Tätähän me myös jossain välissä treenailtiin, kun otus ei menny lelulle jos jatkoin ohjausta. Eli edistystä silläkin saralla. ;)

Masi meni hypytekniikkapläjäyksen oikeinkin kivasti :) vähän jäi hassu maku tosta toisen session "ratapätkästä" ja niistä hypyistä lähinnä. No okei, saattoihan se olla jo vähän liikaakin huomioiden meidän aika väsyttävän viikonlopunkin. Tiedä sitten! Tarvisi saada joku asioista enemmän tietävä katsomaan Masin tekemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti