Sivut

torstai 22. elokuuta 2013

Masmus kisaa

Taas kisattiin aksaa Masin kanssa. Voi miksi, oi miksi?! Mä en uskalla edes kokeilla mitään, vaan vedän ihan himmaillen.. noh, toisaalti tää kokemus on niin tärkeetä meille! :) Masi pääsee testaamaan erilaisia kontakteja ja ehkä pikku hiljaa vois lisätä itelle vauhtia kepeillä jne. Ja eilenkin oli hyvät häiriöt, kun porukkaa oli paljon jne.

Mutta joo. Ekan radan alun heti sössin hirveellä himmaamisella. ;) Olisin voinu toki mennä ottamaan otuksen vastaan sieltä renkaan takaa, just kun ollaan treenattu. Ja mitä mä teen?! Lähden yhtä aikaa koiran kanssa, enkä EDES juokse. Väärä putken päähän sieltä löytyi. Muuten oikein sujuvasti! Nyt sentään maltoin kontaktit ja kepit meni oikein hienosti. Puomin aloituksella vähän taas sössin, mutta onneks siitäkään ei Masimiehelle tullu mitään ihmeempiä traumoja. On se vaan mainio otus!! :D

Eka rata

Toka rata vaikutti vieläkin haastavammalta. Nyt vedin varmistellen putketkin, kun ekalla radalla Masimus tuli jostain putkesta takaisin ulos. Hienosti jälleen kontaktit ja kepit. Mutta sitten se kolmanneksi viimeinen este. :( Ei oikein videoltakaan selviä kunnolla, mitä siinä kävi. Joku arviointivirhe tms Masille ja sillä jää ponnistus ihan vaiheeseen ja otus lentää käytännössä ihan täysin rimaa päin. Meidän onneksi vastassa oli vain normaali hyppyeste eikä esim rengasta tms.

Toka rata

Ja käsittämätöntä kyllä, me voitettiin 10vp:llä toi jälkimmäinen rata! :D


Palkintojenjako missattiin silti toki, kun eipä tullut mieleenkään palkinnoille pääsystä. :D Käytiin Hannan ja läntsyjen kanssa kunnon lenkki. Illalla varmisteluksi vielä hieroin otusta ja käytiin uudelleen pieni lenkki, yöksi laitoin vielä varmuuden vuoksi bot-loimen. Ja voi jestas, jos tästä päästiin pelkällä säikähdyksellä! Onneks tälle päivälle oli Jipsin takia varattu hieronnat jo valmiiksi muutenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti