Sivut

perjantai 16. elokuuta 2013

Reenii...

Aksailemassa Hannan kanssa! Tai ainakin meidän piti treenata ennen varsinaista treeniryhmää... :) Satuttiin kentälle radanrakennukseen ihan järjettömän sadekuuron aikaan, jonka ansiosta kenttä lainehti ja omat kamat sekä koirat oli ihan uitettuja taas.. just edellisenä päivänä eksyttiin metsään pahimman sateen aikaan.

Mutta joo.. päällimmäisenä fiiliksenä treenistä on ei niin hyvä-fiilis, mutta koska haluan iloita kuitenkin pienistä; Masin kanssa hienoja keppejä radalla, hyvä puomin kontakti, oikein kivaa ratasuoritusta (Masin osalta) sekä Jipsin kanssakin kivoja pätkiä ja erinomaiset kepit! :) Kaikki muu meni sitten päin peetä! Mä olin Masin kanssa ihan mamoilu-ohjauksella liikenteessä ja Jipsin annoin possuilla puomia mennen tullen. Positiivista taas oli se, että Jips oli ihan kisavireessä (kentällä oli paljon porukkaa ja koiria).

Radaksi Hanna oli keksiny tämmösen (est nro 10 siis suora putki ja 7,16 on puomi):



Ihan ensimmäinen yrittämä kepeille Masin kanssa (toisesta suunnasta, kun radalla) meni plörinäksi. Tai Masi kyllä aloitti hienosti, mutta suoritus jäi kesken. Jotenkin oli semmonen fiilis, et otus oli niin kierroksilla päästessään taas aksaamaan huiman yhden päivän tauon jälkeen, et se ei vaan malttanu eikä pystyny. Mentiinkin ottamaan vähän paria hyppyä ja putkea yms. Aluksi en meinannu radalla muistaa putken jälkeen ottaa Masia kunnolla haltuun ennen kepeille lähetystä, eikä niitä sitten löytynytkään laisinkaan. ;) mutta ihan täysin mun moka. Seuraavalla kerralla otin otuksen haltuun putken jälkeen ja sitten paremmalla maltilla kepit löytyi hienosti ja otus pujotteli loppuun asti.

Masi kulki TODELLA hienosti, mutta mun ohjaus oli luokkaa ihan kamalaa! :( Mistä toi aina välillä tulee?! Jipsin kanssa saan itteni useimmiten jo treeneissäkin tsempattua oikeeseen vireeseen ja meillä on tekemisen meininkiä. Vielä kun saman muistais aina Masin kanssa. Radassa oli paljon takaakiertoja, joihin saattelin otusta ihan hillittömästi. No esim pätkä puomi jälkeen suoraan putkeen ja siitä pari hyppyä. Eihän tommoseen oo mitään toivoa ehtiä, JOS siellä saattaa otusta käsikädestä. Arg!

Jippiksen kanssa tein ensin hypylle 13 asti kisanomaisena Jipsin ollessa hyvässä (kisa)vireessä. Puomi tultiin aika reippaasti ja kaarroksia tuli vähän joka väliin. Arg! Olin pyytänyt Tonia ohjastamaan Jipsiä toisen kierroksen, ihan mielenkiinnosta. No eihän Jippulainen meinannu aluks lähteä millään Tonin matkaan ja sittenkin meni vähän niin ja näin. Nyt se jumitti puomillakin oikein tosissaan! ;) Jips oli selkeesti ihan pihalla ja juoksi mamman luokse vähän väliä. Voi pientä! :D

Toisella kierroksella tein Masin kanssa vain alun kepeille asti, mikä meni todella hienosti! Ja kepitkin kerrasta oikein, kun muistin nyt putken jälkeisen haltuunoton. :) Koutsi-Hanna käski mun ottaa Jippusen kanssa vielä uudelleen kisanomaisena niin, että otus OIKEESTI suorittaa puomin kontaktin. Tää uusintakierros teki varmaan ihan hyvää siitäkin syystä, et otus sai taas revitellä omana itsenään. :) Nyt saatiin puomillekin kohtuullinen pysäytys, johon oli hyvä lopettaa treeni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti