Sivut

keskiviikko 14. elokuuta 2013

On niin superia...

...kun on niin sairaan makeet koissut! :D

Treenaamassa käytiin siis eilenkin, ensin ihan hitusen aksaa ja sitten tokoa Sannin kanssa. Masin kanssa teemana, yllättäen, kepit! ;) mä olin päättäny etukäteen, et tehään yhdet lähetykset molemmilta puolin. Jos ja kun ne onnistuu, niin siinä kaikki. Pah!

Ensin otettiin yhden hypyn kautta takaakiertona ja kepit halusin testata täysin erilailla käskyttämällä, lähetin ja sanoin käskyn, mutta en enää hokenu ja kävelin rauhassa vieressä. Jumatsuikeli! Hypyn kautta molemmilta puolilta kerrasta oikein! Tän jälkeen testailtiin vähän tokohyppyä.

Välissä Jipsin kanssa yhdet kepit, puomi ja keinu. Jipsin kanssa testailtiin myös tokohyppyä. No okei, oli ehkä hitusen haastava ottaa hyppyä kesken aksailujen ja vieläpä ihan siinä aksaesteiden vieressä. Mainitsin kuitenkin Jipsille aika reilulla äänellä räksyttämisestä, minkä se aloittaa aina välittömästi, kun käskytän sivulle. Mutta kappas, toi kunnon komennus aiheuttikin sen, et paluuloikasta hypyltä Jips tulikin täysin suoraan sivulle ja superhienoon perusasentoon. :D wau!

Masin kanssa seuraavassa setissä keppejä puomin ja keinun kautta. Noi kontaktiesteet oli kentällä samoilla paikoilla, mihin ne maanantaina jäi, eli puomilta sai kurvata tiukasti keinulle. Kaarratin varmuuden vuoksi Masia reilusti, että se sai paremman ylösmenokulman keinulle ja toiselle puolelle sitten toooosi venyvä valssi. Masi tuli selkeesti paremmalla draivilla keinulle, eikä jänskäämistä ollu enää juurikaan havaittavissa. Keinulta kepeille, josta jälleen täysin tyylipuhtaat suoritukset molemmilta puolilta. :D jesjesjes!!!

Ja taas vaihto. Jipsin kanssa en ois halunnu ottaa ees tota vähää, varsinkaan keppejä. Siksi tehtiin sitten puomia ja keinua muutama toisto. Ja sitä tokoestettä. :) Masin kanssakin hyppy rupes sujumaan ja jopa seisomisen siellä toisella puolella. Olisko tätäkin voinu treenata vähän enemmän jo aiemmin?! :) nooh, parempi myöhään kun ei ollenkaan.

Masin kanssa oli ihan pakko kokeille vielä kolmaskin setti kepeillä. Ja edelleen vaan onnistuneita suorituksia! :D wtf?! Eli summasummarum; mä pidän suuni kiinni (vaihtuukohan tää jatkossakin viikoittain?!) ja suosiolla nyt vaan kävelen ripeesti vierellä. Tehtiin Masin kanssa siis yhteensä 7 !! lähetystä kepeille ja JOKAIKINEN onnistui täydellisesti loppuun asti; Masilla on oikein loistava vauhti ja rytmi koko keppien ajan! :D huisia!

Kentällä vielä jokunen toisto tokoestettä molempien kanssa, josta sitten jäähylenkin kautta toisaalle treenailemaan tokoa Sannin kanssa. Sain tehtyä kohtuullisen lyhyitä settejä tokoakin, ettei kumpainenkaan otus päässy väsymään tai vire pahemmin laskemaan. Masin kanssa pitäis silti virettä saada oikeesti vielä paljon ylemmäksi! Siinä on varoja, enkä usko sen silti menevän yli...

Kokeiltiin jopa luoksepäästävyyttä, mikä rupes sujumaan oikein kivastikin. Masihan korkeintaan tosin pusuttelee tuomarin, et eipä tuo nyt ainakaan nollille liikettä vie. ;) Hihnaseuraamisesta ei aluks meinannu, mun mielestä, tulla mitään. Sanni kokeili Masin kanssa. ;) Jonka jälkeen yritin delegoida Sannia Masin kanssa sinne tulevaan tokokokeeseen, mut ei se ainakaan vielä lämmenny ajatukselle. Ja taas vaan, virettä nostamalla ja leikittämisen kautta lähti se hihnaseuraaminenkin oikein kivasti liikkeelle.

Lisäksi tehtiin ainakin liikkeestä maahanmenoja, luoksetuloja, kaukoja, noutoa ja paikkamakuut molempien kanssa Sannin koirien kanssa. Mä räpsin lisäksi Sannin koirista aina välillä kuvia ja sain onneksi Sannin ottamaan Masista kuvia! Niistä tulikin oikein hienoja! Iso kiitos Sannille kuvista ja seurasta! :)

 
masi2.JPG

masi4.JPG
 
masi5.JPG
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti