Sivut

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Ja aina vaan aksaa :)

Muhun on iskeny oikein todellinen treeni-into, ajelin meinaan eilenkin hallille koirien kanssa. :D Teemana yllättäen Masilaisen kanssa kontaktit ja keppien sisäänmenot. Sijoittelin puolikkaat kepit kohtuullisen kinkkisiin paikkoihin, että niihin joutui lähettämään reilusti sivulta. Puomilla muistin testailla jopa kontaktin taaksejäämistäkin, mikä sujuikin yllättävän hyvin. Lievästi himmaten otus valui alas, mutta meni kuitenkin ja yhdellä käskyllä. No okei, mun oma liike saattoi kyllä pysähtyäkin, mikä ehkä saattoi hankaloittaa hommaa entisestään. ;) Erityisesti A:lta otus olis todella malttamattomasti vapauttamassa itseään, "hytkyi" kontaktilla kun hämäsin, mutta pysyi silti joka kerta. Toisella puolella A:n ylösmenolla on putki siinä molemmin puolin häiriönä. Kertaalleen kun ohjasin todella huonosti A:ta (jos ollenkaan), niin otus oli jo menossa putkeen mutta käskyttämällä vaan kiipee, se kurvasi putken suulta ja kipusi A-esteelle. Käsittämätön otus!

Mulle tulee ihan mielettömän hyvä fiilis treenatessa Masin kanssa! Ei nyt Jipsinkään kanssa treenatessa oo ikinä tässä suhteessa mitään ongelmia ollu, ei sillä. Mut jotenkin on niin huippua aina, jos suunnittelen testaavani jonkun jutun Masin kanssa sillä silmällä, et tarvisko treenata, niin sehän osaa sen jo. Tää on nyt tullu tosi monesta jutusta! Toki mä oon tiennyt senkin, että vain luottamalla otukseen se tekee ja osaa kaikenlaista. Ja ehkä sit tollai itekseen kokeilemalla ei oo itelläkään mitään suorituspaineita tms. En tiiä. Jänskä juttu silti ;) ja huikeen hienot pienet aksakoirat mulla! :D Toki asia on sitte toinen saada kaikki samat hommat sujumaan radalla, olla ite ajoissa paikalla jne..

Otin eilen muuten yhdeksi lisäteemaksi vielä irtoamisenkin. Niinkin pahat, kun yhden hypyn kautta, mutta kuitenkin. Eli keinulta käskytin suoraan putkeen (yksi hyppy välissä) ja sitten taas putkesta käskytin suoraan keinulle (taas yks hyppy välissä). Otin ensin keinulta putkeen-lähetystä ja selkeesti pari ekaa toistoa Masi ehti kysyä, et varmastiko ja tonneko. ;) Kolmallella kerralla ei enää kyselly, vaan pinkoi suoraan putkeen. Joskin ehkä mun oma liikekin saattoi olla taas parempi siinä viimeisellä. Marian kanssa tästä on tullut puhuttua paljonkin Masin suhteen, mun oman liikkeen rytmityksestä ja varpaiden suunnista. :D Masi on niin tarkka! Mutta hyvä vaan. Jatkossa kuitenkin, kun esteet tuntuu vahvistuvan yksittäisinä oikein mainiosti muutenkin, niin alampa lähettää otusta kepeille, kontakteille, putkiin yms aina yhden hypyn kautta.

Ja kun hallissa kerran oli paikoillaan edellisen treenin viidet siivekkeet peräkkäin ja lötköpötkökin paikoillaan, niin pakkohan mun oli Masin kanssa kokeillaan yksi setti tätäkin. Ensimmäisellä yrittämällä otus hyppäsi järkyttävän loikan, jonka jälkeen avustin kaksi toistoa palkkaamalla ennen "rimaa". Tämän jälkeen kaksi ihan loistavaa toistoa. Jess!

Jippusen kanssa tehtiin taas puomin alastuloa niin, että istuin itse maassa vuorotellen eri puolilla ja eri kohdassa kontaktia. Tehtiin alastulotreeniä siis todella rauhassa. ;) Joo, joku voi miettiä, mitä hyötyä siitä nyt on. Mut itsellä ajatuksena on vaan saada Jipsille massaa noihin suorituksiin oikeasta paikasta ja ennen kaikkea oikeasta vapautuksesta. Aivan varmasti kaikesta tästä on hyötyä jatkossa, kun tulen olemaan huolellisempi vapautuksissa. ;) Lisäksi Jippusen kanssa taas peruuteltiin (tarjoaa muuten aika hyvin tätä, kun käännän namikäden rystyset ylöspäin ;) yhdistelin käskysanaa pyörähtämiseen ja tehtiimpä joitakin kaken seisomisia yhdistettynä maahanmenoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti