Sivut

maanantai 16. joulukuuta 2013

Mahtava Masi :)


Lauantain Marian valmennuksesta jäi jälleen kerran todella loistava fiilis! :D Miksei näistä saa nauttia useammin?! ;) ja taisipa olla eka kerta aikoihin, kun en "murehtinut" kertaakaan treenin aikana sitä, ettei Jipsi ole mukana. ;)

Treenin suurimmat onnistumiset; Masin upeat kontaktit puomilla, oikein mainiot keinun suoritukset ja ihanan mahtavat irtoamiset putkeen!! :D Kyllä se tästä siis! Mä oikeesti ihan hämmästyin puomilla otusta.. mulla on jotenkin syöpyny verkkokalvolle se otuksien varastaminen ja varmuuden vuoksi käskytinkin otusta kahdesti. ;) Pitäisi oikeesti lähteä siitä, et LUOTAN itse niihin pysäytyksiin, ni ne vois sitä kautta Jipsinkin kanssa toimia.

Selkeesti mun tarvii treenailla Masin kanssa estehakuisuutta paljon kauempana esteitä. Kun mun tavoite on kuitenkin se, ettei tarvis ihan joka esteelle mennä yhdessä. ;) Treenissä radan alussa koira jätettiin hypyn taakse, se piti lähettää putkeen ja itse kirmata kiireesti jo muualle. Noissa mun pitää olla erityisen tarkkana, et otus ensin lukitsee putken ja sitten vasta saan kääntää omat varpaat muualle. ;) huolellisuutta siis omiin varpaisiin, toisaalti toki estefokusta aina vaan vahvemmaksi koiralle. Toisaalti taas sitä kuuluisaa oman liikkeen rytmitystä saisi samaa tahtia parantaa ja kehittää entistä huolellisemmaksi. :)

Radan toisessa kohdassa tuli tilanne kun ei tarvinut eikä myöskään saanut rynniä ihan niin pitkälle hyppyjen kanssa, vaan otus piti lähettää kauempaa hypylle, jonka kautta putkeen. Masilla tuli selkeä ahaa-elämys, kun se hoksasi saavansa edetä itsenäisesti. :D Ihana! Treenin ehkä haastavin kohta löydettiin puomin layerointikohdasta, missä olisi pitänyt saada otus toisesta putkesta toiseen olemalla itse puomin toisella puolella. :) Toki olin itse monta kertaa ihan liian lähellä puomia silloin, kun otus tuli ulos putkesta nro1, jolloin en saanut millään linjattua omalla liikeellä otusta toiseen putkeen. Lopulta otus löysi kuitenkin putken nro2 Marian pienellä avustuksella. Näitä ehkä vois treenailla! ;)

Ihan mahtavat treenit! Ainiin ja keinulla ei ollut tietoakaan hui kauhistuksesta! :) Tälläkin kertaa, kun otus sai kertaalleen tunnustella rauhassa, minkälainen keinu on kyseessä, niin seuraavilla kerroilla se suoritti esteen mukisematta. Eli otus kaipaa vaan entisestään vahvistusta erilaisiin keinuihin! Saatiin treenistä paljon kaikenlaisia kotiläksyjä ja yksi niistä lienee kepit! Ei olla pitkiin aikoihin erikseen treenailtu keppejä ja nyt vois olla niiden aika. Vaativammat sisäänmenot vois olla yks teema ja toinen on ehdottomasti keppien "kestoa", että otus malttaa suorittaa ne loppuun asti. Eli toisin sanoen häiriötreeniä.. ;) Laitamme myös nämä meidän loputtomalle treenilistalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti