Sivut

tiistai 20. toukokuuta 2014

Huippuaksaa Kaarinassa

Eilen pakattiin Hannan kanssa viisi koiraa mun tilaihmeeseen ja suunnattiin Kaarinaan. :) Turun suunnalle oli luvattu illaksi kamalaa myrskyä ja isoja rakeita ja vaikka mitä...  loppumenomatkasta tulikin aika kova sadekuuro, välähteli muutamia kertoja aika valtavia salamoita ja hetken tuuli niin, että mun kotteroni meinasi lähteä lentoon. Mutta perillä paistoi taas aurinko koko illan! :) olisko oikeesti parempia olosuhteita voinu taas toivoa.. halli on kuitenkin taas sitten jäähdytetty, joten olosuhteiden puolesta aivan täydellinen treeni!

Itse treenikin oli aivan täydellinen! :) Ratana aika haastavahko 32 esteen rata ja Timo laittoi meidät ensimmäiseksi tekemään rataa kisanomaisena. Mä treenasin Masin kanssa ja meidän ensimmäinen kisanomainen meni aivan plörinäksi.... se oli vähän niinkun meidän kisarata. ;) Toiselle yritykselle tsempattiin aika paljon ja nyt saatiin tehtyä rata loppuun asti. :D Jei! Joku kielto siellä taisi tulla ja kontakteja jouduin ottamaan uusiksi. Oikein hyviä pätkiä silti!

Kisanomaisten pätkien jälkeen käytiin yhdessä läpi joitakin kohtia. Mä olin rohkeasti kokeillut vippauksia ja poispäinkäännöstä, ne toimii kyllä yllättävän hyvin. Kunhan muistaa, että liikkuu tosiaan suoraan esteen vastaisesti eikä mee kiilaamaan koiraa esteelle. Noissa saa koiralle antaa aika hyvin tilaa suorittaa ja hyvin sain Masinkin sitten lähtemään kauemmaksi. Hienosti toimi meille! Masillakin myös niistot toimii kivasti... se ei tarvi niihin mitään epämääräisiä takaakierto huitaisuja, vaan se pelkkä niistokäsi riittää ja kun koira on lukinnut esteen, niin alta pois.

Jokru pääsi treenien päätteeksi hetkeksi aikaa halliin katselemaan. Vaikka Pila jokusen kerran haukkuikin hallissa, niin eipä se Jokrun mielestä ollut enää niin jänskää. Jokrua sen sijaan kiinnosti valtavasti Pilan lelu. Timokin tuli moikkaamaan penneliä vähäsen ja oikein rohkeasti Jokrukakara meni moikkaamaan häntä vipattaen. ;)

Jokru pääsi lämppä- ja jäähylenkeille mukaan riekkumaan Hannan pennelin Ilven kanssa. Ilve on ihanan pikkuruinen mutta niin reipas! Jokru oli mulla itseasiassa ekaa kertaa mukana "isojen" koirien kanssa ja hyvinhän se tollai vapaana juosten sujuikin. Jäähylenkin alussa käytiin kaikkien viiden koiran kesken vähän rallattelemassa pelloilla ja voi, miten koirat nautti.

Pakko jakaa pari tuoretta kuvaa Jokrun kasvattajan sivuilta, kun ovat niin ihania:

(c) Katri Pietilä

(c) Katri Pietilä

Kuvia löytyy lisää kasvatajan pentusivujen kautta täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti