Sivut

tiistai 27. toukokuuta 2014

Jokrun jälkitreenit

Eilen saatiin vihdoin Jokrun kanssa käyntiin meidän yhteiset jälkitreenit. :) Jokruhan on tehnyt pohjia touhulle jo kasvattajan kanssa, joten me saatiin vaan jatkaa tästä... :) Talloin kakaralle läheisen kentän nurtsille noin 10m suoran jäljen niin, että astuin askeleet limittäin aina edellisen jäljen kanssa. Pääasiallisesti yksi nami per askel.

Kakara lähti jäljelle todella reippaasti ja eteni jäljellä hyvin. Ihan jokaikinen nami ei tainnut löytyä suuhun asti. Kerran jouduin vähän himmaamaan, kun otus meinasi lähteä sivuraiteelle, mutta löysi jäljen omatoimisesti uudelleen ja jatkoi hommia. Käytännössä mä en joutunut koko jäljen aikana sanomaan mitään tai auttamaan laisinkaan saati että olis tarvinu kehottaa uudelleen jatkamaan. Tasan kerran Jokru vilkaisi muhun päin, mutta en reagoinut siihen mitenkään ja jälki jatkui.

Jälki sujui siis ihan mielettömän hienosti! Muistelin juuri illalla meidän alkutreenejä jäljellä Jipsin kanssa pelastuskoirissa ja sieltä saa kyllä oikein mainiot vinkit alkuun taas Jokrunkin kanssa. Näiden alkutreenien jälkien tallomiseen menee niin naurettava aika, että noita tarvii nyt vaan jaksaa ja muistaa tehdä, niin saa pennelille hyvät pohjat tähänkin touhuun. Ja ennen kaikkea, mikä olisikaan tehokkaampaa väsytystä kakaralle... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti