Sivut

maanantai 19. toukokuuta 2014

Pentukoiran ihmeellinen maailma ja aikuiset aksaa

Perjantaina pentukoira pääsi tutustumaan kanalaan ja sen kaikkiin eläimiin. :D Valtavan iso kiitos seurakaveri Johannalle, joka mahdollisti meille tämän vierailun. Jokrupoikaa kyllä jänskätti, mutta onko tuo nyt ihme! Pieni pentukoira suuressa kanalassa kaikkien niiden eläinten keskellä... sieltä löytyi ainakin lampaita, erirotuisia kaneja, kanoja, kukkoja, viiriäisiä ja kissoja. Kaikkea ja kaikkia piti ihmetellä ja kummastella. ;) Ainiin ja pihalla oli vielä hevosiakin...

Lauantaina päästiin Jippumasin kanssa aksaamaan viimeisen kerran tänä keväänä Marian valvontaan. Ja voi jestas, kun oli siistiä! Ehkä meillä Masin kanssa toisiaan alkaa jo löytyä yhteistä säveltä... ainakin sitä mukaan, kun opin luottamaan otukseen. Hiljaa hyvää tulee, ainakin toivottavasti... on se Masi vaan niin ihana pikku-ukko! Vähän oli kontaktit hakusessa, mutta onneks vaan vähän. Jips oli omaan tapaansa NIIN super! Sen kanssa aksaaminen on vaan niin hienoa.... iiiiiiso sydän! :)

Treeneistä matkaa jatkettiin Jokrun kasvattajalle, jossa ohjelmassa oli paljon ihanaa ulkoilua paimenlauman+pari valkoista tärriäriä kesken, vähän valokuvausta, pupun ihmettelyä (t. Jips & Masi) ja ampumista. Miikku otti Jipsistä ihan mielettömän hieman poseerauskuva valtavan ruusukkeen kanssa. Valokuvausjakkaralle pääsivät myös kakarat. :)

Sunnuntaina nautiskeltiin edelleen ulkoilusta, käytiin vähän mökillä ja pääasiassa hengailtiin pihalla. Koirulaiset ovat kyllä sujuvasti auttelemassa kaikissa kukkien istutusjutuissa.. :D kävästiin Tanjan ja Bingon kanssa myös juna-asemalla. Jokrun mielestä olis ollu kaikkein kivointa vaan painio Bingiksen kanssa, se paikka ja ne ihmiset oli jo niin nähty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti