Sivut

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Treenit jatkukoon

Lomareissusta aletaan olla selvitty pikku hiljaa.... kai! Vaikka eiliset aksailut sai mun jalat ihan makarooneiksi.

Jokru oli varmastikin nautiskellut täysin siemauksin hoitopaikassaan kasvattajalla äippäkoiran hellässä huomassa. Sain reissun aikana lievittää pahinta ikävää (vai lisäämällä sitä?!) katsemalla ihania valokuvia kasvavasta pojusta. Jippumasi oli päässeet mun äitin kanssa takaisin meidän kotiin jo heti juhannuksen jälkeen ja olivat nekin varmasti nautiskelleet olostaan ilman kakaraa. ;)

Ja vaikka oli kivaa reissussa, niin ihana oli tulla kotiin! :)

Viikonloppuna jatkettiin heti Jokrun jälkitreenejä sekä kaikkia muita treenailuja ja touhuiluja. Jipsi tekee selvästi juoksuaan ja on kotona aikamoinen kainalokoira. Masi on oma ihana itsensä ja tällä hetkellä aikamoisen kiinnostunut Jippulaisesta! ;) ihan loistavasti se silti kotonakin jaksaa keskittyä temppujen yms opetteluun. Jokru tuntuu aktivoituneen entisestään ja se tarjoaa jo oikein hienosti tekemisiä. :) Nyt onkin otettu reissun jälkeen monia uusia juttuja työnalle.

Eilen tehtiin paluu aksakentällekin. Rakennettiin Tanjan kanssa vaatimattomasti MM-karsintojen finaalirata mun treeniryhmälle ;) ja treenattiin sitten samalla itsekin. Sain Jipsin oikein hyvään vireeseen tekemällä ensin vähän pidemmän pätkän. Keinun suoritti heti ekalla ihan loistavasti! Kyllä mä puomilta ja A:ltakin sen "vapautin" sanallisesti, mutta eipä olisi kyllä pysähtynytkään... otettiin muistutteluksi puomia pysäytyksillä. KUN vaan muistin ohjata sen laskeutusmispaikan, niin kyllähän otus sinne alkoi pysähtyä. Heti perään menin Masin kanssa, mutta sen kanssa ei meinattu päästä alkua pidemmälle. Masin kanssa pitäis vaan muistaa pysyä lähempänä koiraa... Mutta olipahan taas kiva treenata! Ja iso kiitos Tanjalle koutsausavusta! :)

Tänä aamuna kakara pääsi ensimmäistä kertaa aamulenkillekin "isojen" koirien kanssa.... Eilen käytin sen yksinään aamulenkin ja aiemmin se on "lenkkeillyt" pääasiallisesti aina vain toisen valkoisen kanssa. Kai mun on kuitenkin aika pikku hiljaa alkaa totuttautua lenkkeilyyn kolmen koiran kanssa. On tullut muutamaan kertaan huokaistua kuitenkin, että meillä on nyt tommonen oma piha! Empä mä sitä ilman olis uskaltanut kolmatta koiraa ottaakaan kyllä.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti