Sivut

tiistai 14. toukokuuta 2013

Masmus aksaa

Masilla oli eilen treenipäivä, omatoimi. :) Masin treeniryhmä järkkää tänään epikset, joten treenien peruuntumisen takia käytiin treenailemassa jo ennakkoon. Olin suunnitellut kokeilevani vihdoin taas keppejä, sekä tietysti kontakteja minimaalisella radalla.

Lykkäsin Masille eteen suoriltaan puolikkaat kepit, vaikka hetken mietin vielä porttien käyttämistä. Tiedä sitten, pitäiskö kuitenkin... onneks torstaille on varattu se kontrollitsekki fyssarille! Jostain syystä lähetyspuolissa oli meinaan eroa. Enemmän vasemmalta lähettäessä, ja näin ollen pimeään kulmaan, ei ollu mitään ongelmia kuuden kepin pujottelussa. Mutta sitten oikealta puolelta, eli avokulmasta. Saatiin ehkä noin joka neljäs tai jopa viides yritys onnistumaan. Otus aloitti oikein, mutta ei ikäänkuin taipunut ekaan väliin, vaan jatkoi seuraavasta. Mutta joo.. olihan tää nyt eka kerta sitten viime syksyn, että siihen nähden varmaan hienosti. Vois huomenna ottaa oikeesti porteilla, niin jos hitusen helpottamalla onnistuis enemmän sieltä avokulman puoleltakin.

Puomia tehtiin pari kertaa yksittäinkin, mutta muuten sitten joko kolmen hypyn kautta tai sitten niille hypyille. Toi ulkopuomi on meillä vaan niin erilainen koiralle! :) Hienosti Masi sen kyllä vetää laukalla! Keinua tehtiin niin, että ohjasin ikäänkuin namikädellä keinulla ja ohjasin sitä kautta otuksen ihan keinun päähän ja sitte toisella kädellä pidin hitusen keinua vastaan, ettei se ihan kolahtanu mutta annoin kuitenkin liikkua reippaasti ja maahan pudottuna annoin otuksen korjata itsensä 2on2offiin. Hienosti! :) Meinas olla vähän ongelmia, kun otus olis halunnu juosta keinulle oikeesti jatkuvasti...

A:n alastulokontaktia otus kävi myös tarjoamassa monen monta kertaa. :) ja selkeesti olis kiinnostanut myös kiivetä ylös asti, mutta ei sitte ihan. Tekis mieli kyllä vaan kokeilla ihan vaikka remmissä, että osaisko tuo jarruttaa alastulolla ollenkaan. Ja toki sitä juoksukontaktiakin tarvis varmaan alkaa vahvistamaan pikku hiljaa, JOS siis siihen edelleen päädyn.. Tai siis aloittaa vaikka sillä, että keksisin jonkun ns laatikon. ;) ja treenailtais sitä kotipihassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti