Sivut

perjantai 13. syyskuuta 2013

Jipsi lekurissa

Ja niin siinä sitten kävi, että eilen oli pakko saada Jipsille lekuri... ja TAAS voi vaan ihmetellä, miksi mä odotin näin kauan! Mun onneksi Reviirin Pipsalla sattui olemaan yks vapaa aika vieläpä samalle päivälle, jonka ottamista mun ei tarvinu kauaa miettiä. Onneksi otuksesta ei löytyny mitään murtumiin tms viittaavaa. Sen sijaan se mun huomaamani "patti" yhden vasemman etusen varpaassa olikin tarkemmin ottaen ns liika-antura (vertaa ihmisen liikavarvas). Ja kun tassua kurkkasi paremmin alta päin saattoi huomata, et vastaavanlainen löytyi myös toisesta varpaasti. Nää oletettavasti on aiheuttanut lievästi punotusta tassun pohjaan.

Toi ei kuitenkaan ollut varsinainen kipein kohta Jipsillä, tai loppu viimein toi tassu ei aristanut laisinkaan. Sen sijaan oikeesti kipeä kohta löytyi vasemmasta olkalihaksesta. Se oli todella kipeä ja kireä ja ell:n mukaan lihas oli jopa ihan pahkurainen.

Onneksi ei siis löytynyt mitään pahempaa, vaikka erittäin vakavasti otettava juttu tämäkin on. Eniten pistää miettimään TAAS, minkä verran sitä oikeesti voi ja kannattaa treenata ja kisata, pitäiskö tässä tosiaan ite käydä joku koirahierojakurssi tms että osais ite huoltaa otuksia paremmin. Tohon otuksien lihashuoltoon PITÄÄ siis joka tapauksessa keskittyä entistä huolellisemmin, varsinkin näin aktiivisena kisa/treenikautena. Me ei oikein olla löydetty vielä oikeaa rytmiä noihin huoltoihin, ts hierojalla ja fyssarilla käymiseen.

Käynti oli onneksi siis tehokas hoidon kannalta, mutta erityisen tehokas se oli mun pentukuumeelle. Sinne jäi! :D Kaksi harrastus/kisakoiraa on ihan maksimi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti