keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kevyttä treenailua

Niin se elämä taas voittaa ja koirien treenailuja saattoi jatkaa.. parasta! :)

Masimiehen keppitreeni junnaa pääosin omasta saamattomuudesta johtuen paikallaan, mutta ei se mitään.. nyt me tai siis minä ryhdistäydyn myös tällä saralla. Ensimmäiseen porttiin haettiin taas sisääntulokulmia ja pienestä se tuntuu olevan kiinni, että mies hoksaa. :) Itselle tärkein huomio taas kerran; palkka oikeelle linjalle.

Jipsin kanssa tarkastettiin kosketusalustan tilanne ja sehän oli niinkin hyvä, että alustan saattoi siirtää puomin päähän. Tästä nyt sitten jatketaan Jippiksen kanssa seuraavassa omatoimitreenissä. Omaa häiriötä paljon ja mitä erilaisempaa, sen parempi. Omaa liikettä ei sen sijaan tarvi viedä kovin kauas, vaan ennemminkin sen tulee olla koiran liikkeen kanssa risteävää, sivuttaista etäisyyttä ottavaa ja erilaisilla nopeuksia tietty.

Edellisten lisäksi Jips pääsi vielä tekemään pientä tekniikkatreeniä radalla. :D niin mahtavaa! Mitähän kaikkea me tehtiinkään.. ainakin ihmisnuolta, pakkovalssia, saksalaista, takaaleikkausta ja niistoa. 13 esteen radasta tehtiin lopulta 11 esteen osuus puhtaasti läpi edellä mainituin ohjauksin! Jess!! Jips on niin pätevä pikkukoira!! :) se antaa mulle todennäköisesti ohjauksessa niin paljon anteeksi, ettei tosikaan! Mutta siksipä se juuri onkin niin paras! Vielä kun itse opin paremmaksi ennenkaikkea ajoituksen suhteen.

Ja voin muuten sanoa, että koirulaiset on aika väsyt tällä hetkellä!! :) Pikkukoirien treenit teki taas tehtävänsä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti