tiistai 11. marraskuuta 2014

Keittiötokot

Eilen jatkettiin sisätokoiluja, kun ulkonakaan ei oikein huvita kökkiä pakollista enempää. Nyt kun lumet taas suli pois, niin ulkona tulee pimeä jo aikalailla neljältä. Tohon kaupanpäälle vielä pieni tihkusade, niin metsässä on erittäin "piristävää" hiippailla... not! Mä en vaan tykkää tästä pimeästä! Murr!

Käytiin me silti eilenkin hiippailemassa reilun tunnin metsälenkki. Sen jälkeen kotona kaivoin taas tokokärpäsen naftaliinista ja pilkoin Jokrullekin ekaa kertaa nakkia palkaksi, hyvin tuntui kelpaavan. Testailin ensimmäistä kertaa kotona kakejen asentovaihtoja Riitan ohjeilla. Ja jopas pelas hyvin! Jokru oli ihan super! <3 Jumpattiin varmaan taas vähän liikaakin maahan-istu ja maahan-seiso-vaihtoja, mutta kun se meni niin hienosti.... ei ne valkoisetkaan hassumpia olleet, hienosti nekin pomppasi ylös maasta. Masille toi on selkeesti jo hitusen haastavaa fyysisesti, kun sen takajalat meinaa levitä aina. Sen kanssa pitäis ehkä keskittyä myös noihin Jokrun maassa olo-treeneihin. Eli että koiran maassa ollessa hieman tönisi sivuille, jotta se asento ja syvät lihakset vahvistuisi. Täytyy ainakin kokeilla. Jokrulla sen sijaan oli näissä maassa olo-asento TODELLA hyvä! :) ja miten se pomppasikaan ylös! Huh! Ohjatuissa treeneissähän Jokrun kanssa ei ihan hyvin sujunut se maasta seisomaan nouseminen, kun taas nyt kakara suoritti superisti tuonkin. :)

Tajusimpa tässä samalla, että hyvinhän me ollaankin tehty noita meidän nettitokokurssin juttujakin. Mä oon kuitenkin joka kerran läksyt aina listannut itselleni paperille ja siitä varmaan sitten alitajunnassakin miettinyt kokeilevansa ainakin kaikkia. Seuraamisen käännöksetkin on alkaneet sujua aika kivasti. Seuraamistahan me tehdään tarjoamisen kautta ehkä voi jo sanoa, että vähän väliä. Vähintään kertaalleen päivässä leikkimisen kautta. Jokru vaan lähtee seuraamaan ehdottomasti parhaiten saadessaan tarjota sitä! :) Kun sitten toisaalti, keittiötokoissa kerran testasinkin seuraamista namin kanssa, sillai kakaralta jää sitten taas kokonaan se nojaaminen pois. Eli täytyy nyt taas muistaa korostaa noita namipalkkaseuraamisiakin, jotta saa vähän nysvättyä sitä tarkkaa paikkaa.

Eilen tehtiin sisätokoissa asentojen vaihtojen lisäksi vielä noutoakin kaikkien kanssa. Pääasiassa kapulan nostoa. Ja tää on jopa alkanut sujumaan myös Masin kanssa. :D kyllä siitäkin vielä hieno tokokoira tulee! <3 kokeiltiinkin eilen pienen kapulan sijasta ohjatun noudon kapulaa, missä on luonnollisesti paljon parempi maavara ja koiran suuhun ottama osa on paljon ohuempi.

Kakaran ensilumi <3
Harmi, että toi viime viikonlopun ihana lumimäärä suli samantien pois.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti