tiistai 16. elokuuta 2016

Kisoja

Toissaviikonloppuna otin hurjan kisarupeaman sekä Jokrun että Jipsin kanssa. Nooh, hyvää kokemusta mut en ehkä ihan heti kisaa molemmilla samana päivänä. Vieläpä kun sain juosta Jokrun radalta käytännössä suoraan Jipsin rataantutustumiseen. Arg! :/ Eikä ollut tulostasokaan meidän osalta mitään mainittava näistä Levekin skaboista.. :D mutta kiva oli päästä silti uuteen kisapaikkaan sekä erityisesti nurmelle aksaamaan.

Seuraavana keskiviikkona jatkettiin heti Jokrun kanssa Tamskilla iltakisoissa kahden startin verran. Eka rata oli hypäri ja saatiin aika hyvä meno! :) No okei, video paljasti taas karun totuuden mun hölköttelystä.. :D mut jos ei nyt takerruta tuohon sivuseikkaan. ;) Hypärin tokavikana esteenä oli muri ja pöh, Jokke meni ja kolautti palikan alas. Kai me nyt joskus on täyskorkeeta muuria tehty?! :D Kyllähän meillä Lempäälän kisoissakin jokunen rima tippui kaikkinensa mut siellä laitoin hyvin pitkälle alustan piikkiin. Agiradalla tein ite törkeen oletus/ohjausvirheen.. oletin mutkaputken syöttävän koiran seuraavalle hypylle mut niin vaan se taittoi putkesta suoraan mun liikkeen perässä ja este jäi välistä. Höh taas! Mut oli se Jokru aika super!

Hyvä muistutus silti itselle, että nyt kun päästään hienosti ja hallitusti starttiviivalle, niin nyt tarvii keskittyä että päästään myös pois hallista samoin hallitusti. Joo, me ei todellakaan tarvita tuossa lelua (ainakaan tässä treenivaiheessa!) ja joo, toi tuttu oma halli on näköjään se haastavin jostain syystä. Mutta treeniä tähänkin, niin hyvä tulee.

Viime viikonloppuna olikin sitten viimeinen anatomia-pläjäys koirahierojakurssilla ja nyt on sitten se puoli opiskeltu. Vielä kun hieman lukisi itsekseen, että kunnolla sisäistää kaiken. :D Pikku rasti! ;) Kaiken muun mahtavan lisäksi mulla oli Jokru mukana kahtena päivänä ja voi jummi. Se ei käytännössä haukkunut kertaakaan! Ja tän lisäksi Jokru onnellinen poika sai rakastua moneen tyttökoiraan! ;) Yksi kurssilainen otti hieman kuvia ja tässä pari niistä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti