perjantai 23. syyskuuta 2016

Aksakisoja

Jokrun kanssa on tullut pyörähdettyä kisoissa jos toisissakin, keräämässä pääasiassa hyviä 5-ratoja.. toki hienoa kokemusta on saatu samalla ja kyllähän se varmuus (ja vauhti samalla) sieltä tuntuu kasvavan.. Pari starttia kävin ohjaamassa ihan vain putken väärään päähän.. tutustumisessa mietin, et tarvii olla huolellinen, että linjaan oikeasti oikeaan päähän. Kummassakin tapauksessa jäin vaan liian kauas katselemaan, et oho, sinne meni... :D kun olis ehkä voinu ottaa vielä sen yhden askeleenkin.

Huolellisuutta itselle, huolellisuutta! Mut eipä voi todellakaan koiraa syyttää, enkä niin ole tehnykään. Jokruhan on tehnyt oikeesti jo monen monta hienoa nollaa! Sen mukaan, miten olen ohjannut... ja on se super-poika muutenkin! Kontakteille selvästi meinaa tulla jo kisamoodia ja vapautuisi pelkällä kiipee-käskyllä aika liukkaasti.. ;) aina välillä olen sitten testannut oikein kunnon pysäytyksenkin koske-käskyllä, ni jo vain pysähtyy. Kepeille on tullut hienosti varmuutta! Yhdessä startissa jouduin hieman vedättämään, niin ei kestänyt.. tuolloin vauhtia tulee niin paljon lisää, että nytkin jäi sitten vaan yksi keppiväli välistä.. Mutta iso peukku keppien vauhdista! :) Kyllähän toi estevarmuuskin alkaa näkyä jo ihan kauttaaltaan! Vaikka kieltämättä itsestä on ollut hieman turhauttavaa välillä nää hyvät hyllyt ;) mutta todellakin positiivisena asiana se, että nyt ollaan kerätty todella paljon tärkeää kokemusta. Ollaan kierretty eri kisapaikoissa, eri esteillä jne ja saatu todella arvokasta kokemusta. Mieluummin kakkosissa kun kolmosissa..

Tiistaina päästiin taas tokoilemaan Riitan oppeihin. Ostettiin Päivin ja Susannan kanssa 1.5 h yksäri ja saatiin treenailla siis hyvin ruhtinaallisesti. Jokrun kanssa aloitettiin hopilla (eli liikkeestä seisomisella), jatkettiin kakejen maahan-istu-vaihdolla ja lopuksi katsottiin vielä toisessa setissä ruutua. Hoppi on meillä aika hyvällä mallilla ja ongelma onkin ollut siirtää tuohon vasemmalle varsinaisen seuraamisen yhteyteen. Noh, "ratkaisu" oli niinkin helppo kun edetä hitaasti. :D ei hitto, kun ei vaan voi ite tajuta. ;) noh, tollai Jokru tarjosi kyllä hienosti hoppi/stoppia.. Sillä on jo hyvä kesto tuossa, että sikäli "liike" on hyvällä mallilla kunhan nyt vaan ehdollistan saman touhun normaaliseuraamiseen. Hyvä vinkki myös hitaaseen seuraamiseen tuli kokeilla, jos menisin hitaasti mahdollisimman pitkillä askelilla. Ja pikaiseen kokeilemalla toimi tämäkin. ;) Mun oli tarkoitus kysellä istu-seiso ja maahan-seiso-vaihdoista, mut koska ajauduin ensin kysymään tuosta askeltavasti istumaan noususta, niin keskityttiin ensin siihen. :) täreintähän olis saada toki se ensin kuntoon, koska sitä tehdään vielä avo-luokassakin. Ruudussa ollaan menty ehkä ongelmasta toiseen... ;) ei sinänsä isoja juttuja (lievä kaartaminen vasemmalta, ruudun ihan etureunaan pysähtyminen yms), mut ongelmia kaikki ja jos tähtäisi täydelliseen, niin eipä kannata vahvistaa yhtään.

Mahtava treeni! :)

Lisäämpä tähän samaan postaukseen Miikun ottamia mahtavia kuvia Jokrusta. Kävästiin yksi päivä kasvattajan pelloilla juoksemassa :) Kiitos Miikulle näistä ihanista kuvista!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti