Sivut

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Irtoamista ja tanssimista

Niinhän siinä taas kävi, että tämäkin päivä täyttyi treenailuista.. :D mutta mikäs sen parempaa, koirat kiittää ja uni maistuu kaikille.

Iltapäivällä Masilainen pääsi treenailemaan irtomista, yhden keppitreenin sekä vähän keinuheiluttelua. Ja Masihan irtosi hienosti! :D sitä helpottaa todella paljon, jos avustaja on vastassa hyppyjen takana ja tälläkin kertaa se irtosi hienosti aina neljää hyppyä. Jonkin sortin putkihulluutta voisi kai toivoa vielä hitusen lisää, kun hypystä putkeen Masi irtosi ennemminkin avustajan suuntaan kun putken suun. ;) noh, ei kaikkea voi heti saada.

Kepeillä otettiin kaikkiaan vain kolme toistoa, ääripäät sivuista ja suorasta linjasta noin 5m etäisyydeltä. Sen oli tarkoitukin olla pieni tunnustelu huomista yksäriä varten. Keinulla avustaja heilutteli keinua ja mä palkkasin otusta. Ekalla kerralla Masimiestä aavistuksen hirvitti, mutta toka oli jo rennompi. :)

Masin koiratanssi vaihtui osittain Jipsin tanssailuksi. Jips pääsikin yllättämään mut ihan täysin! Se osaa kyllä metsässä hypätä käskystä kiven päälle.. kappas, niinhän sä hyppäsi myös selän päälle samalla käskyllä. :D wohou! Ja sen tasapainolla toi on ihan lastenleikkiä... Siinähän onkin meille sit oikeen bravuuritemppu ja Masi saa jatkossa treenailla samaa metsälenkeillä pika pikaa. Lisäksi aloiteltiin peruuttamisen treenaus.

Nyt mulla onkin vakaa aikomus kesäloman aikana tsempata tosissaan noiden temppujen saralla! Täytyy vaan miettiä hieman etukäteen juttuja ja sitte ihan pienissä pätkissä pitkin päivää tehdä kaikenlaista. Loman jälkeen meilläkin on sitten temppuvarasta koiratanssiohjelmaa varten valmiina.. :)

Ja kaiken ton treenailun ja touhuilun päätteeksi koirulaiset pääsi pulahtaman järveen. Jopa Masimies kipitti ihan suoraan veteen ja lähti uimaan. Mun oli oikeen jo pakko huikata perään, että mihin meet. ;) ja kummasti sai otukset taas lisävirtaa vedestä. Varsinkin Masin hepulit uinnin jälkee rupee olemaan jo sitä luokkaa, että matot sisällä saa kyytiä.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti