Sivut

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Viikon agitreenailut

Maanantaina Jipsin agitreenipäivänä käytiin kuokkimassa Minnan ryhmässä, jossa ohjelmassa oli ohjaajan muisti- sekä keskittymistreeni. Mulle siis äärettömän hyvää treeniä!

Tiistaina Masimiehen treeneissä ohjelmassa oli ainakin jonkin verran viime viikkoista simppelimmin ohjattava rata, josta mekin selvittiin oikein kunnialla läpi. :) Masimies alkaa jo hitusen irtoamaan niin hypyille kun varsinki putkiin, joten sen ohjattavuus lähestyy hitaasti mutta toivottavasti varmasti Jipsin ohjausta. :D olennaistahan mulla Masin ohjaamisessa on muistaa täsmälliset ohjaukset ja huolellisuus, näillä keinoin Masimieskin tuntuu jo oikein mukavalta. Ja tämän viikon treeneitä jäikin oikein mukavia onnistumisen fiiliksiä!

Lisäksi treenissä tehtiin jokunen pätkä hyppytreeniä; avaavaa hyppysarjaa, perussarjaa sekä taipumisia molempiin suuntiin. Nää vaatii Masilta kovasti keskittymistä ja mun omalla liikkeellä ja sijainnilla on jonkin verran vaikutusta.

Viikko saatiin päättää Minnan yksärillä. :) Masin kanssa ohjelmassa oli toki keppejä ja jee!! Nyt voi sanoa, että Masi vetää jo neljä keppiä!! :D En ollut aikasemmin yhdistäny kahta porttia, mutt nyt kokeiltiin ja hienostihan se meni. Seuraavaksi saa silti aloittaa pari toistoa irrallisilla porteilla ja mahdollisesti palkata välissäkin, mutta melko pian portit saa yhdistää. Omaa liikettä ja sijaintia tarvii alkaa vaihtelemaan paljon, jotta saa sopivasti häiriötä mukaan.

Jipsin kanssa otettiin pientä radan pätkää tekniikkatreenin ja kontaktien vuoksi. Hiphei, Jipsin A-este ja keinu ON hienot!! Mun käskettiin olla auttamatta ollenkaan koiraa, niinkun aiemmista treenivideoista voi päätellä, niin oon varsinkin A:lla ollut ns tukemassa koiraa. Pah! Ei se sitä tarvii, suotta häiritsee vain!! Enemmänkin ja aina vaan tarvii mun vahvistaa Jipsille vapautuskäskyä, jotta se on ihan täysin VARMA eikä koirulainen hämäänny liikkeeseen. :D mutta ihan superhienosti Jips nyt jarruttaa A:n alastulolla.

Jes, mutta superhieno fiilis jäi tästäkin treenistä! Illan päätteeksi vuorossa oli juoksu/tekniikkatreeni itselle Tanjan johdolla! Jee! Hieno fiilis saada "vähän" kutiteltua taas omiakin lihaksia oikein todenteolla! Tätä lisää!! :D Tätä menoa meistä tulee molempien koirulaisten kanssa ihan lyömättömiä agiradalla!! :D

Lomalla on M-A-H-T-A-V-A-A !!!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti