Sivut

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Hiljaiseloa

Ei meillä oikeesti niin kovin hiljaiseloa vietetä, vain blogissa.. :)

Viime viikolla starttasi meidän agiseuran järjestämä mentaalivalmennus Vappu Alatalon johdolla ja olihan ensimmäinen kerta ainakin LOISTAVA! Vaikka kotiläksyjä saatiinkin tehtäväksi ja mietittäväksi, niin silti tässä jo odottelee seuraavaa tapaamista. Tapaamisia on sovittu neljä tälle vuodelle, seuraava on huhtikuussa ja loput sitten syksyllä. Nyt kevät tulee menemään itselläni kisatauolla, mutta sitäkin tehokkaampaa mentaalitreeniä odotan.

Masin kanssa ollaan jumppailtu ja jonkin verran myös venytelty. Venyttelyt on kohdistunut pääasiallisesti haukkareihin ja nimenomaan niihin maksimivenytyksiin. Otus venyttelee itse ihan loistavan paljon, josta koitan entisestään huomata kehua. Otuksen selkälinja on ihan erilainen kun esimerkiksi kuukausi sitten. Ja itseasiassa eilen iltapissalla mietinkin kovasti, mihin näyttelyyn tässä voitaisiin ilmota. ;) Onhan se otus massaakin saanut, mutta ei se mikään täyskasvuinen silti ole! Toi sen ryhti on vaan ihana!!

Jipsin kanssa ollaan samoin koitettu jumppailla ja nimenomaan huomioiden, ettei sekään pyöristäisi selkäänsä, mitä se niin herkästi tekee. Tän viikon torstaita odotan kovasti, kun saan molemmat otukset fyssarin tarkastukseen.

Maanantaina käytiin vähän treenailemassakin, omat koirat tosin vaan hitusen tokoa. Aksailemaan mä pääsin lainakoira-Norriksen kanssa. :) Vitsit, että se on i-h-a-n-a !! Jos ja kun joskus vielä maksikoiran hommaan, niin kyllä se aussi on! Mut on se aksaaminen ihan eri laji ison koiran kanssa. ;) En kyllä muuta odottanutkaan. Mutta ihan mielettömän innoissaan olen, jos ja kun nyt ilmeisesti saan Norriksen silloin tällöin lainaan. Jospa meillekin vielä yhteinen sävel joskus löytyisi. Mutta ennen kaikkea ihan mieletöntä kokemusta mulle itelle. Ihan ennen kaikkea mä toivon löytäväni ajoissa olemisen salaisen avaimen. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti