perjantai 8. helmikuuta 2013

Jihuuu!

Masmus kävi eilen taas fyssarilla kontrollissa ja huhhahhei! Otus oli TOSI paljon parempi! :D meidän jumpat ja venyttelyt tuottaa oikeesti tulosta. Ainoat vielä heikossa tilassa olevat asiat oli Masin haukkarit (edelleen tosi kireät), kaksi alinta lannenikamaa (ei läheskään niin arat, kun hoitojen alussa) sekä rintarangassa yks kohta. Noiden lannenikamien ja rintarangan tilanne tuleekin  parantumaan todella pikku hiljaa jumppailujen ohessa. Ei oo siis lainkaan liioiteltua, et otus olis täysin kunnossa hyvinkin vasta kesän aikoihin. Noiden haukkereiden tilanne oli sikäli huono, että niiden tilanne ei ollut parantunut kahden viikon aikana oikeastaan ollenkaan. Niihin saatiinkin nyt ihan uudet "hoito-ohjeet", jonka mukaan nyt perusvenyttelyn sijasta tulisikin tehdä lyhyitä ns kipurajalle vientejä, jolla saadaan ärsytettyä lihasta ja niitä kiinnikkeitä, mitkä siellä nyt hangoittelee vastaan. Muuten kaikki lihakset venyi jo ihan normaalin terveen koiran tapaan. Jess! :D

Jumpat vaikeutui edelleen ja Masi pääsikin oikein loistamaan tällä saralla. Entistä enemmän saadaan touhuilla tasapainotyynyn kanssa, kun se aiheuttaa kuitenkin jatkuvaa "epätasaisuutta" takajaloille. Etujalkojen alla olevan tuen korkeutta saa nostaa aika reippaasti, jotta saadaan entistä tehokkaammin paino sinne taakse. Kuitenkin sillä mittarilla, että selkä ei saa pyöristyä laisinkaan.

Ihan merkittävä muutos on otuksessa tapahtunut sen yleisen ryhdikkyyden suhteen! Otuksen seistessä täysin vapaasti se ojentaa takajalkojaan kivasti ja mikä tärkeintä, ne ei leviä laisinkaan sivuille. Muutenkin otuksen olemus on nyt paljon parempi kun vielä kuukausi sitten. Tää kannustaa ehdottomasti entistä enemmän jumppailemaan ja venyttelemään ahkerammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti