Sivut

maanantai 28. lokakuuta 2013

Kisaa ja luentoa

Olipas touhuntäyteinen viikonloppu. Lauantaina kisattiin Masin kanssa kolmen startin verran Tamskin kisoissa. Tulossaalis oli oikein mukava: yksi 0-rata, sijoituksella 3. josta siis meidän eka LUVA. Ekalta agiradalta tuli vitonen kepeiltä, kun ryysin taas kauheella vauhdilla, eikä otus ihan kestänyt. ;) Muutenkin tää eka rata tuntui vähän semmoselta käsi kädessä-menolta. Toinen agirata oli tältä osin sitten huomattava parannus. Päivän viimeisenä ratana oli hypäri, josta 10vp. Eka vitonen tuli tiukasta mutkaputkesta, johon otuksen törkkäsin sen enempää varmistamatta, josta otus sitten kääntyi pois. Pöh! Toka vitonen taas kepeiltä, aika vastaava tilanne kun ekalla radalla. Olin vieläpä suunnitellut tähän kaikesta huolimatta persjätön, jota en sitten lopulta päässyt tekemään.

Kaikenkaikkiaan kisapäivästä jäi taas oikein kiva fiilis! Masi selkeesti väsyi jo kolmannelle radalle ja vähän tuntui sen olleen liikaa tälle päivälle. Salme Mujusen jokainen kolmesta radasta oli TODELLA kiva ja kaikkinensa juuri 2-luokan rata. :) Ratojen sopivuus ja mukavuus jäi oikeesti mieleen ihan ylivoimaisesti päivän parhaana juttuna! Tää saattaa toki osaltaan johtua hyvin pitkälle siitä, että radoissa alkoi olemaan jo hitusen haastavuutta, pääsi kokeilemaan vähän muitakin ohjauksia kun valssia ja omaa töppöstä sai laittaa toisen eteen. Harmi, ettei radat tullu videolle.

Eilen päästiin Tanjan kanssa osallistumaan Janitan radanlukuluennolle Vantaalla. Olipas taas aika huikea luentosetti! On se Janita vaan niin pro.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti