maanantai 18. marraskuuta 2013

Lomalla!

Viime viikko meni lomaillessa (lue: siivotessa remontin jälkiä aina vaan) ja treenailemaan ehdittiin vain kerran vähäsen. Sekin reissu päättyi ikävästi, kun Jipsiltä suihkusi TAAS veri tassusta. Ehdin jo pakata koirat autoon ja lähteä menemään, kun totesin että hemmetti, kyllähän mä nyt Masinkin kanssa vielä toisen setin treenaan. Veren vuoto lakkasi yhtä nopeesti, kun oli alkanutkin.

Tehtiin siis kaksi settiä kumpaisenkin kanssa ja hyviä pätkiä olikin. Ihan pari toistoa yksittäisiä esteitä, kontakteista A:ta ja keinu. Kepitkin sain laitettua meidän "radalle". Himskatin kivalta tuntui tehdä ja Jipsi erityisesti (taukoilujen jälkeen) nautti ihan suunnattomasti. :)

Eilen käytiin Masin kanssa Janakkalassa kisailemassa kolmen startin verran. :) Tulosriviksi saatiin 5-0-hyl. Ja näin ollen siis meidän toinen luva 2-luokasta. :D Kaksi ensimmäistä rataa oli agiratoja, joista ekalla Masi vielä pysähtyikin A:lle mutta ei enää puomille. Huoh! :( Meidän nollaradalla, josta muuten vielä voittokin kaupan päälle ;) otus ei enää meinannu edes pyssätä A:lle, mutta jatkoin matkaa. Hyi mua! Hypäri oli todella kiva ja vauhdikas, mutta meidän kohtaloksi koitui toisena esteenä ollut rengas, jonka otus hyppäsi sivusta. Pöh! Noh, tässä tuli vielä keppivirhekin.

Edelleenkin tuli vahvistusta meidän talven treenilistan suhteen; kontakteja radalla, kunnon vireessä, keppejä täytyy vahvistaa ja lisätä häiriötä ja vahvistaa samalla kaikkia muitakin esteitä. Mitähän muuta! ;) Eli kaikkea hyvin hyvin perusjuttua tarvii treenailla Masin kanssa PALJON! Kisoissa niin hyvin huomaa eron treenimäärässä suhteessa Jipsiin, kun sen kanssa aloin kisaamaan. Noh, tiedossa olikin että Masin kanssa on tullut treenailtua kaikkea PALJON vähemmän, erityisesti rataa. Tässähän sitä tulee samalla. :) Pääasia edelleenkin kuitenkin on, että treenimäärät tullaan pitämään hyvin kohtuullisina, mutta tehokkaina ja tekemisen tulee olla yhtä kivaa, kun se on ollut! :) Masin kanssa on niin rentoa kisoissa!! :D Ihan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti