Sivut

maanantai 4. marraskuuta 2013

Rally-tokoilua ja kontaktitehotreenin aloitus

Masin kanssa osallistuttiin Pirkanmaan aluetoiminnan järjestämään rally-tokoon tutustumispäivään. Ollaanhan me joo ralleiltu, mutta ajatuksena oli kiva päästä tapaamaan muitakin russelisteja ja toisaalti aktivoitua itsekin taas treenailemaan. :) Masi suorastaan yllätti mut loistavalla tokomotivaatiolla! :D huikee pikkumies! Otus teki hienoa seuraamista, käännöksiä ja liikkeestä maahanmenojakin tehtiin. Kaikkien rally-toko-liikkeiden lisäksi siis.. ;)

Koiranpäivien Päivi aloitti päivän kertoilemalla teoriaa lajista, jonka jälkeen rakennettiin yhdessä rata. Olipa oikein kiva kuulla ihan lajin sääntöjäkin, pääasiassa toki kokeita edellä katsoen. Laji on virallistumassa ensi kevään aikana, jolloin varmistuu lopullisesti säännöt. Erityisesti Jipsin kanssa voiskin aktivoitua ralleilyssä, jos sen kanssa virallinen toko saa nyt ainakin kokeiden osalta olla tauolla.

Kotona innostuinkin kokeilemaan Jippusen kanssa tismalleen samoja liikkeitä ja kyllähän se Jipsi noi perushommat osaa. ;) Näitä huomattavasti tärkeämpää oli silti, kun vihdoista viimein aktivoiduin oikeesti etsimään meidän kontaktilaudan autotallista ja kaivoin sen myös käyttöön. Ja voin kertoa kavereiden innostuneen oikein todenteolla tästä kotiaktivoinnista! :) Tästä lähin kontaktia ja siltä vapautusta treenaillaan JOKA IKINEN PÄIVÄ! :D nih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti