torstai 20. maaliskuuta 2014

Aksaa Kaarinassa :)

Eilen koitti jälleen nautinnollinen aksapäivä, kun hyppäsin Tanjan matkaan Kaarinaan. :) Onnistuin saamaan Masille Milan (varsinaisesti siis Elinan ryhmä) valmennusryhmän treenin ja Jipulle Jaakon ratatreenin. Voi jestas! Masin ryhmä oli ensin ja sen kanssa kävi valitettavasti vähän niinkun pelkäsinkin.. hipsuttelua ja varovaisuutta. Noissa viikkotreeneissä ehditään treenaamaan vain yksi setti per koira, joten juuri kun itselle sai vähän edes kunnon menoa ja meininkiä ohjaukseen, niin sitten oli jo aika antaa vuoro seuraavalle. Oikein mainio treeni kuitenkin ja Masi sai kovasti kehuja nopeudesta, taipuisuudesta ja ylipäänsä innokkuudesta. :D Se on se Masimies sellainen hurmuri...

Jaakon ratatreenissä oli ohjelmassa vaatimattomasti sellainen 31 esteen luukutus.. :D hehee, ei me ihan loppuun päästy. Mut keskeytettin itseasiassa jo rataantutustumisessa. Hyväkin vaan! Olen saanut jo aiemmin koulutuksissa kommenttia, että tutustun rataan liian hitaan koiran kanssa ja ylipääänsä hukkaan sitä virtuaalikoiraani jatkuvasti. Ei siis ihme, että hukkaan koiran ihan oikeastikin radalla aina toisinaan. ;) Rataantutustumisessakin olen jatkuvasti myöhässä ohjauksissa, mistä johtuen se ei vaan tunnu hyvältä. Ja ylipäänsä, tutustuessa ohjaan enemmän esteitä enkä koiran linjaa. Mikä on siis täysin väärin! Tähän tulee jatkossa muutos!

Ihan ensimmäinen yritys Jipsin kanssa oli taas enemmän ja vähemmän sipsutusta, eikä mun askeleet sopinut ohjauksiin ja pyörin paikoillani jnejne.... Loppua kohden homma alkoi kuitenkin sujumaan paremmin ja sain toteutettua Jaakon ohjeita. Yllättäen meno tuntui itsestäkin mukavalta! ;) Treenissä sai todellakin juosta, mutta yllättävän hyvin sitä sai spurttailtua ja jalat toimi. Nää Jaakon ratatreenit taitaa olla jatkossa juuri sitä, mitä me kaivataan.... :)

Kuluva viikko tulee jatkumaankin hyvin aksapainotteisena... lauantaille onnistuin saamaan Marian treenin kummallekin otukselle ja sunnuntaina Jipsi pääsee vielä Tuulia Liuhdon oppiin SDP:lle Tamskin valmennusryhmän mukana. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti