Sivut

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Lomaa!!

Viime viikko tuli nautiskelua talvilomasta ja näin ollen kirjoittelut sai jäädä... :) Lomaviikon aloitin aksakisoilla, kuinkas muutenkaan. Käytiin Masin kanssa juoksemassa kolme starttia SDP:llä. Ensimmäinen rata meni niin ja näin, mutta toiselle sain tsempattua itseni. Seuraava aksarata oli niin henkinen nolla, kun voi! Oltais oltu meidän ajalla jopa lähes ylivoimaisia voittajia, mutta Masi päätti pompata A:lta hitusen liian aikaisin ja siitä vitonen. Saatiin etenemäksi jotain reilusti 4m/s ja oltais tosiaan voitettu tällä ajalla yks kääpiövillis sekä sheltti. ;) Mieltä lämmittää siis kovasti! Viimeisellä radalla taas jotain niin tuttuja kolmannen radan kieltoja. :( Taidetiin me tulos saada, mutta ei sillä paljoa voi hurrata...

Varsinainen lomaviikko oli täynnä touhua, reissua, mökkeilyä, aksaa ja lomailua. :) Keskiviikkona treenailtiin Tanjan kanssa kontakteja ja perjantaina pääsin Kaarinaan Timon yksärille. Torstaina kävästiin Jipsin kasvattajalla. Toi Timon yksäri oli kyllä kertakaikkisen loistava! Mä ehdin ajatella ratapiirroksesta, et ompas lyhyt ja simppeli rata.. No joo. Se siitä simppelistä. ;) Matkalta löytyi monen monta treenikohdetta! Ihan mahtava ylipäänsä tommonen yksäri, olin ensimmäistä kertaa yksin. Yllättävän hyvin siinä sai koiraa vaihdeltua ja olihan mahtavaa, kun koutsi keskittyy VAIN meihin!

Lomaviikon jälkimmäisenä viikonloppuna oli taas Tamskin kisat ja pakkohan sinne oli mennä... Olin kuitenkin ihan järkevä ja ilmosin molemmille vain kaksi starttia, aksaradan ja hypärin. Enkä voi kun todeta, että se Jips on vaan NIIN makee aksakoira! Sen kanssa on nautinto kisata! Aksaradalla meidän todellinen nautinto palkittiin hienolla nollalla ja kuudennella sijalla. :D


Tosta radalta mieleen jäi ainakin kaksi tai jopa kolme kohtaa, kun huomasin jääneeni paikoilleni, kun olisi jo pitänyt mennä. Jalat ja pää ei vaan toimi täysin yhteistyössä. ;) Mutta erittäin positiivista! Tommoseen suoritukseen me päästään jo nyt! Odottakaa vaan, kun kevät treenataan! ;) Mä niin tiedän, et meillä on mahiksia kiriä tosta vielä ainakin pari tai jopa muutama sekuntti tai jopa enemmänkin kaikenkaikkiaan. Jips on tiukka käännöksissä ja kun mä vaan pääsen niistä ajoissa liikkeelle ja Jipsille lisää estehakuisuutta, ni se on siinä.

Sunnuntaina Masin kanssa ei menny taas ihan yhtä loistokkaasti. Aksaradalla puomilta se loikkasi, A otettiin huolella ja keinu oli tällä kertaa jänskätys ja vapautin otuksen liikkeellä. Hyi mua! Positiivista aksaradalla oli upee takanaleikkaus kepeille! Jee! Kannatti todellakin testata! Hypärillä se oli taas niin tyhmästi kiinni mussa ja joku kieltohan sieltä aluksi tuli. Sitte yritin kepeille jotain hassua takanaleikkausta taas ja ohjasin ihan itse sinne keppien toiseen väliin. Siitä sitten muutama kielto, joiden tuloksena hylly. Loppu suoralle sain kokeiltua persjätön, mistä jäi hyvä fiilis! Myöhässä se oli, mutta tein kuitenkin. ;)

1 kommentti: