tiistai 15. huhtikuuta 2014

Hajuerottelua vai kanelikoira ;)

Eilen meillä jatkui myös Jirkan yksärit ja tällä kertaa pääasiallisessa vuorossa oli hajuerotteluasiat. Käytiin samalla myös läpi jonkun verran ohitteluasioita ja kuinka treeni on sujunut. Sain siihenkin lisää vinkkejä. :) Fakta on, että Masin kanssa tarvitaan sillä saralla paljon lisää treeniä... Nyt kun kaikki vastaantulevat on koirat on kultaakin kalliimpia treenin kannalta, niin kaikki ovat kadonneet... ;) wtf?! Kiertääkö kaikki meidät?!

Treenin olennainen teema oli kuitenkin tosiaan hajuerottelu. Huomasi, että ollaan treenailtu nenän käyttöä aiemminkin jonkun verran, jonka johdosta päästiin etenemään kohtuullisen ripeästi. Ainut hidastin oli Masin väsyminen! ;) Tunti on oikeesti todella pitkä aika koiralle touhuta koko ajan. Kun toi aivotyö on niin väsyttävää... :D mä olin valinnut ensimmäiseksi hajuksi kanelin. Masi hoksasi homman tosi helpolla ja aika pian saatiin kokeilla jo ihan etsimään lähetyksiä. :)

Seuraavaan yksäriin mennessä ehditään treenata Jipsi samaan vaiheeseen ja vahvistaa touhua Masille. Ohitustreenejä unohtamatta... :)

Voin todella suositella tätä kouluttajaa ihan jokaiselle: http://www.jirkavierimaa.fi/

1 kommentti: