Sivut

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Koiraharrastuksien huumaa

Viime sunnuntai oli aksallisesti aika täydellinen, kun pääsin osallistumaan kumpaisenkin otuksen kanssa Jaakon koulutukseen. Ensin olin hitusen epäilevä, kannattaako kumpainenkin otus ottaa samaan treeniin, kun niin monesti meidän ongelmakohdat on aika samat. ;) yllättäen... Mutta onneksi Jaakkoon voi luottaa ja treeni kumpaisenkin otuksen kanssa oli juuri niin täydellisen antoisa, kun toivoa saattoi! Alkuviikko menikin ihan aksa-euforiassa... :)

Maanantai-iltana meillä oli ensimmäinen yksäri Jirka Vierimaalta. Ensimmäsen tapaamisen pääpaino oli ohitusasioissa ja kuinka niitä nyt aletaan työstämään. :) voi vitsit! Jos voi joku ihminen tietää ja nähdä paljon asioita koirista... Väkisinkin tulee ajateltua ja harmiteltua, miksen aiemmin oo ottanu yhteyttä tommoseen tyyppiin. Ollaanhan me Masin kanssa toki hyvin selvitty nykyisin ja se, että ite voi nauttia remmilenkeistä (ja lähinnä niistä ohituksista) on jo iso asia. Mutta tavoite on, että Masi pystyy kohtaamaan ihan kaikin tavoin käyttäytyvät ja reagoivat koirat yhtälailla. Ennen kaikkea mä tulen itse oppimaan tän prosessin kautta PALJON koirien kouluttamisesta! :) Se on ihan parasta!

Ens maanantaina jatketaan Jirkan kanssa hajutunnistuksen parissa. :) mä odotan jo tota jo ihan innoissani...

Sitäkin enemmän odotan tulevaa viikonloppua ja tän kertaista nextari-leiriä.. :D Mahtavaa päästä takaisin Kaarinaan taas! Ihan Parasta... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti