sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Lisää tokoa....

Nyt on joululoman kunniaksi tokoiltu niin paljon, että voitaisiin pitää vaikka hetki paussia. ;) tai sitten ei... Se on Kivaa! :)

Tällä kertaa sain muutaman pätkän tallenteitakin todisteeksi Jokrun upeasti draivista! Tässä yksi niistä. :) Mä oon aika iloinen, miltä toi fiilis näyttää nyt jo ulkopuoleltakin! :) meidän suurin tavoite on oikeasti, että yhdessä tekeminen on oikeasti Yhdessä tekemistä ja Hauskaa, se tuntuu hyvältä ja näyttää siltä ulkopuolisen silminkin. Tässä vielä toinenkin pätkä. ;)

Toissijaisia asioita on tää hetkellä toi videolta ilmennyt, eli ekojen käännöksien jälkeen Jokru alkoi ennakoimaan(?) hidastuksia/pysähdyksiä ja sen pylly meinaa valua lähelle maata. Vai hidastanko mä oikeesti?! Tähän täytynee kai kysellä viisaammilta neuvoja. :)

Kaiken tokohuuman keskellä on myös muistettu hieman aksaa! On treenailtu 2on2offia, kiertoja, sylkkäreitä, poispäinkäännöksiä, lelun ottamisia mun juostessa muualle ja monia muita perusperusjuttuja. Jokrun kanssa on huisin kiva touhuilla! :)

Unohtamatta valkoisiakaan. :) Masi on tehnyt huikeaa tokoa myös. Päätin aloittaa sen kanssa myös vahvistamaan entisestään sivulle hakeutumista ja ihan perusasentoa yms. Masihan osaa kyllä varsinkin alon liikkeet. Isoin puute sen kanssa on ihan ton oikean perusasennon paikan kanssa (toisin sanoen, jos saisin sen hakeutumaan sivulle läheskään yhtä kivasti kun Jokrun on saanu tekemään, niin isoin ongelma on korjattu!) ja toisaalti myös palkkaamattomuutta ja kisanomaista (ts liikkurointia) treeniä pitää ehdottomasti lisätä ohjelmistoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti