perjantai 20. toukokuuta 2016

Aksaa Kaarinassa ja vähän kisaa

Maanantaina jatkettiin taas Elinan treeneillä Kaarinassa (vai Liedossa..). Oonkohan mä joskus maininnut, että nää treenit on niin parasta? ;) Ne vaan on! Elina on vienyt meitä eteenpäin aivan hurjasti tän kuluneen kevään aikana ja huikeaa itsekin huomata ero. Paljon on toki treenattavaa, mutta sitä riittää aina. :) Varsinainen rata sujuu, kun mä liikun rohkeasti ja luotan koiraan, oikein kivasti! Se tuntuu itsestä aivan mielettömän hyvältä! Jokru on mahtavan kiltti ohjattava, että se himmaa kyllä jos mä oon epävarma tai hidastan. Voisko oikeesti täydellisempää ensimmäistä maksia toivoa?! Joskin vauhtia tulee sitä myöden aina vaan hurjasi lisää, kun olen itse varma ohjauksesta ja olen selkeä. Joku vois ymmärtää, että koira on epävarma tms mutta sitä ei suinkaan ole. Toi iso koira on vaan niin Kiltti! <3 Sehän tulee ohjauksiin aivan täydellisesti, lukee mun liikettä todella tarkasti, toisin sanoen se on kyllä aivan unelma aksaan! Elina totesi meidän kepeistä ja kontakteista, että huomaa että ollaan niitä treenattu! Jep, ollaan! :) Joskin paljon vähemmän, kun voisi olettaa. Kaiken edellisen lisäksi Jokruhan käsittää asiat oikeasti yhdestä treenikerrasta! Näin olleen treenikertoja voi huoletta olla oikeasti se vähäinen määrä ja silti me kehitytään huimasti! Käsittämätöntä! Jos tää on tätä paimenkoiramaailmaa, niin empä edes harkitse enää muita rotuja.... ;)

Mutta joo. Jokrun keinu ja A on aika täydelliset! Puomille on tullut aivan valtavasti lisää vauhtia! Hyvin on edistynyt myös meidän projekti täysiä alas asti. Kaikille kontakteille ja erityisesti kepeille treenataan jatkossa vain ja ainoastaan häiriöitä. Kontakteilla ei tossa suhteessa mitään ongelmaa olekaan, mutta ainahan niitä voi treenata lisää. ;) Kepeillä on tullut vauhtia myös hurjasti ja Jokru "kauhoo" kepit nyt aika supermageesti! ;) Sisäänmenoja ollaan treenattu ja ne edistyy hyvin, nyt vaan seuraavaksi treeniä keppihäiriöihin. Ne on meidän heikoin osa-alue, vielä, mut ei oo kauaa. Saatiin Elinalta hyvät läksyt tähän liittyen.

Lisään videoita treenistä, jos vaan saan taas aikaiseksi ladata niitä nettiin asti. :)

Pienellä riskillä olin ilmonnut Jokrun myös heti seuraavan keskiviikon Tamskin iltakisoihin. Noi iltakisat on olleet hieman huonot meille muutenkin, kun J on jo muutenkin väsynyt päivästä ja nyt oli vielä rankat treenit pohjalla. Varsinaisesti aksan J olisi jaksanut (joskin radalla parikin rimaa kolahti, ei silti tippunut) mutta se kaikki muu oli liikaa. Reagointi oli aika hurjaa nykyiseen jo normaaliin verrattuna. Josta johtuen tein päätöksen jäädä hypäriltä kokonaan pois. Harmitti, kun Räsäsen Minnalla oli niin mukavat radat tälläkin kertaa, mutta koiran jaksaminen menee kaiken edelle. Kyllä niitä kisoja tulee vielä jatkossakin! Nyt huilitaan rauhassa ja jatketaan keppitreenejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti