keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Aksakisaa

Sunnuntaina pyörähdettiin Jokrun kanssa Janakkalassa kisaamassa kolmen startin verran. Oikein hyviä ratoja ja kaikissa sit se joku kohta, missä joko rima tms. Eli samaa rataa näemmä jatketaan. Nautintoa se on silti aksata Jokrun kanssa, aina vaan. :) ja toisaalti, aina paremmin kyllä menee sikäli että mä uskallan luottaa koiraa ja koirakin ehkä pikku hiljaa saa itselleen varmuutta vielä enemmän. Yks keinun ohitus-"kielto" tuli lyhyen putken jälkeen, kun oli aika pieni etäisyys keinulle. Jäin sen verran jälkeen, et Jokru käänty putken jälkeen muhun päin ja olikin sitten jo ohi keinusta. Hitto! :/ se oli se yks laukka-askel siinäkin väärään suuntaan.. No mutta, oppia nää kaikki virheet. Toistan itseäni, mut onneksi Jokrun kanssa on silti niin siistiä aksata! :) Jokainen rata on nautinto, eikä mistä paniikista tms ole tietoakaan. Toki joskus (harvoin!) ;) käy semmosia erheitä, mut puhtaasti myöhästyn jostain kohdasta.. mut ne on sivuseikka.

Kävästiin me viime viikolla Kaarinassakin, Jaakon treeneissä. Voi jummi! Olin suunnitellut kokeilla varovasti Jipsinkin kanssa (sehän on nyt oireillut sen mokoman kennelyskäsumutteen jälkeen), mutta päätti ontua vielä aamulenkillä. Laitoin äkkiä Janitalle viestiä, et olisko mitenkään mahdollista saada niiden pikkuruinen Mig hallille. :) ja olihan se! Jos oli siistiä (taas!!) treenata Jokrun kanssa, niin olipa mageeta saada juosta medikoiran kanssa. Mahtavaa!

Eilen jatkui Riitan temppukoulu taas. Mä olin missannut viime kerralla yhden (monista) läksyistä, koira laatikkoon. Mun onneksi Jokru paikkasi hienosti, ollaanhan me totakin joskus treenailtua ja paljon tehty sitä tassut puolipalloille, niin eipä Jokrulla ollu paljoa ongelmia. Sen vahvuus on selkeesti takatassut ja niiden tiedostaminen. Jee! :) Nyt vaan muistetaan sitten kaikki läksyt seuraavaksi kerraksi! Eli koira laatikkoon, kurren treenaus ja olikohan muuta... hmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti