tiistai 20. joulukuuta 2016

Lopputyön kirjoittelua

Viime ajat onkin mennyt hierojakoulun lopputyön parissa. :) Ompa hauska tehdä tommosta harkkatyötä piiiitkästä aikaa.. Lupasin esittää oman työni jo tammikuun viikonlopussa, joka on aivan tammikuun alussa. Tammikuussa meillä koittaa myös ensimmäinen tentti, joten kerrankin olen kaukaa viisas(?) ja koitan saada tuon kirjoitelman edes hyvissä ajoin valmiiksi.

Ja koska Jokru ei päässyt viime kouluviikonloppuun mukaan, niin korvaukseksi tästä se pääsikin Miikulle hengailemaan ja hieman ulkoilemaan kameran(kin) eteen. :) Sattuipa sopivasti kaunis päivä! Kaikki alla olevat kuvat luonnollisesti Miikun käsialaa:Muuten ollaankin elelty hieman hiljaiseloa... viime viikolla olin Jokrun ja Jipsin kanssa Jaakon treeneissä ja nyt vuorostaan Jokrulla aukesi antura. :/ Sitä ollaan nyt paranneltu, mutta onneksi vaikuttaisi paranevan hyvin. Ja itseasiassa äsken käytiinkin hieman testailemassa varvasta metsässä ja hyvin näytti kestävän. Jipsin on ollut nyt ok, mitä nyt Jaakon treeneissä väsähti aivan totaalisesti. Pitäiskö meidän aksata hieman säännöllisemmin?! Jos siis mielin kisoihinkin taas joskus.. tai ees treenata vähän enempi. Sain viime viikon treenit videolle, mut jonkun pitäis vielä jaksaa/ehtiä hieman editoimaan näitä pätkiä.

Ensi viikolla ollaan toivottavasti kaikki taas kunnossa, kun meillä olis Hannan kanssa niinkin herkullinen reissu kun Kaarinaan Janitan yksärille. :) mä niin odotan tätä jo nyt!!

Masi on huilinut nyt muutenkin sen Gabapentiinin takia. Mut eilen siltä lähti myös pallukat, joten nyt saikkuillaan oikein kunnolla hetki. Gabapentiini alkoi kyllä selvästi jo vaikuttamaan ja myös auttamaan! :) Ihanaa! Toki poju on ollut aika väsynyt, mutta selvästi parempaan päin muuten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti