maanantai 23. tammikuuta 2017

Kuukauden kooste

Hieman taas vierähtänyt aikaa viime kirjoituksesta... Harkkatyö tuli ja meni. Sitä oli kyllä äärimmäisen mielenkiintoista kirjoittaa! Mun aihehan oli "Agilitykoiran lihashuolto". Ja mikä tärkeintä, se sai itseni miettimään entistä enemmän taas treenaamista, koirien huoltoa sekä kaikkea muuta siitä ympäriltä. Jokunen on multa kysellyt, voisiko tuota työtä saada näytille. Ja jos jotakin nyt kiinnostaa, niin laittakaa viestiä, niin voin lähettää työn pdf:nä sähköpostilla.

Eka tenttikin oli samalla ja hienosti läpi meni! Jee! :) Nyt enää sitten toinen anatomian osuus helmikuun viikonlopussa.

Kävästiin Piirallakin joku viikko sitten. Ekaa kertaa ikinä jokaisen koirulaisen ranka oli suorassa, eikä kenelläkään ollut pahempia juttuja. Pienehköjä tiukentumisia tms, mitkä kyllä nekin selvästi näkyivät varsinkin hoidon jälkeen. Jipsin selkälinja suoristui entisestään, valkoset istuu nyt molemmat ihan suorassa. Jokru ehkä eniten reagoi käsittelyn aikana, että kuitenkin sen verran siellä oli jumiutumaan. Kuulema hyvin näki ja tunsi koirista, että on hierottu paljon JA että on aksattu vähemmän. Paitsi ehkä Jokru..

Jokrun kanssa ollaan kisailtu jokunen kisa. Taas viime viikonloppuna ihan sairaan hieno aksarata vitosella. :D vaikka on vitosen ratoja, mut noi tuntuu kerta toisensa jälkeen paremmilta. Vaikka mukaan on tullut jokunen pikkukaaos-ratakin (tai siis kuten nytkin toinen aksarata, missä keppien virheen jälkeen en oikein saanut itseäni takaisin ratamoodiin ja jätin sitten kesken siihen) niin noi oikeesti hyvät radat on kerta toisensa jälkeen vaan parempia. Vauhtia tulee lisää kerta toisensa jälkeen!

Kaarinassa on tullut käytyä parilla yksärillä, nyt viimeisin Jaakolla. Ekaa kertaa kuulema mun ohjauksessa oli enemmän Jokru-moodia ja siltä se tuntuukin. :) On se jännä.. vaikka mä nautin paljon Jipsin kanssakin aksasta mut nyt on tullut aksattua niin paljon enemmän Jokrun kanssa, et se on itellä päällä koko ajan. Pitäis kyllä Jipsiäkin ilmottaa kisoihin! JOS uskallan.. sitte tulee taas joku haaveri kuitenkin. :/

Tokoakin on käyty treenailemassa hallilla ihan säännöllisesti. Enimmäkseen tehty juttuja avo-luokan liikkeisiin liittyen. Ruutua olen koittanut vahvistaa ja toki kaikkea muutakin siinä sivussa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti