Sivut

torstai 6. heinäkuuta 2017

Viikon treenit

Tälläkin viikolla otin tiistaille samanmoisen setin, ensin vähän tokoo ja sit vähän aksaa päälle.. :D ja illalla oli kyllä tunne sekä itsellä että koirilla, että jotain on tehty. :D Ensin tokoiltiin Jokrun kanssa Piian treeneissä, tarkasteltiin vähän aiempia juttuja ja katsottiin "uutena" juttuna ärsykekontrollia ja toisena juttuna vihjeiden myrkyttymistä. Ihan tuttuja juttujahan nää on, empä ole osannut edes ärsykekontollia treenata oikeasti huolella. Ja täähän sopi meille kun nenä päähän tän meidän ongelmaisen istu-käskyn suhteen.. kun oon onnistunut hidastuttamaan ko liikkeen ihan huimasti käyttämällä sitä arjessa noissa ohitusjutuissa. Mutta nytpä saatiin Piian vinkeillä taas huimasti nopeutta lisää ja ennen kaikkea tän treenaamisen ansiosta saisin työstettyä Jokrulle myös kuuntelua paljon lisää. Mehän on tehty niin paljon kaikkea tarjoamisen kautta ja Jokru ON nopea suorittamaan! Niin sehän myös sujuvasti tarjoaa aina vaan samaa juttua kuuntelematta lainkaan, mitä mä oikeasti pyydän sitä tekemään. :D Tähän keskitytään jatkossa.

Meidän viikkotreeneissä oltiin tällä viikolla taas sisävuorossa ja treenasin kuitenkin Jokrun kanssa pienen setin. Kävin kyllä kattelemassa rataakin, mut tehtiin silti omia juttuja.. halusin kysyä Anun mielipidettä meidän keppien sisäänmeno-ongelmasta poispäinkäännöksellä.. noh, nyt ongelmaa ei ollu. :D On se silti täysin mun sijainnista kiinni tällä hetkellä. Ja tulipa puheeksi sekin, että ehkä olis hyvä opettaa ihan kunnolla koiralle lähetyksetkin kepeille näistä avokulman haastavista kulmista. Ei olla meinaan oikeastaan ikinä treenattu lähetyksiä kunnolla. :) Ehkä nekin siis vois ottaa nyt työnalle. Kauhee into olisin treenata vähän kaikkea.. tässä ehditään kerätä Jokrulle niin valtava esteosaaminen tulevien kuukausien aikana. Sitte loppuvuodesta, kun pääsee taas kunnolla kisaamaan, niin me ollaan sellaisessa iskussa ettei tosikaan. :D Että varokaa vaan kaikki muut! Ehdin ennen meidän vuoroa käydä naapurikentällä Jipsin kanssa testailemassa kaikki keppijutut taas, mitä oli mielessä ja sen kanssa ne vaan sujuu. Lisäksi sain testailtua/aloiteltua meidän projektia A:n parissa teemana juoksu-A:ksi. :) saa nähä, mitä tän kanssa käy. Testaillaan nyt silti...

Eilen jatkui Masin rally-toko-kurssi ja voi jummi, kun se voikin olla hauskaa! Masi tykkää niin paljon! Toki se tykkää, kun ylipäänsä pääsee treenaamaan ja näissä mä oikeesti touhuan sen kanssa melkein koko tunnin ajan. Toki se on paljon, mutta jos kerran poju jaksaa hyvin ja tekee kauheella draivilla, niin mikäs siinä. Tällä kurssillahan pääasiassa reenataan avo-luokan juttuja. En siten edes tiedä oikeasti, mitä kaikkea alo-luokassa onkaan. Kyllähän me nyt kokeisiin silti voitas mennä! Täytys nyt vaan laittaa joku ilmo menemään. Siitä toi rally on vaan hassua, kun on pakko käydä kaikki kolme koetta, että saa siirtyä seuraavaan luokkaan. Rahastusta sanon minä! :) Täytyy sit treenata sen verran, et saa edes palkintoja ni jos sais lisäksi lahjakortteja uusiin startteihin.. ;) Mut joo, täytys tosiaan kattoo läpi alo-luokan kyltit. Se mitä ollaan nyt erityisesti koitettu treenata on se, että koira pyörähtää mun ympäri. Ei se Masi vielä käskystä sitä tee, mut pienellä käsiavulla kyllä. Samoin eteen istuminen täytys oikein opettaa, ettei se olis ihan pelkän käsiavun varassa.

Ennen Masin reenejä tein pienet setit tokoa Jokrun kanssa. Pitkästä aikaa ruutua ja nyt muistuttelin ihan vaan kosketusalustan kanssa ja sit aina väliin yks ilman. Vähän tehtiin seuraamista, pari luoksetuloa vaihtelevilta etäisyyksiltä käsitargettiin. Joku kake-vaihtokin taidettiin tehdä seisomista luonnollisesti. Vähän taas semmosta sillisalaattia ilman selvää suunnitelmaa. Tai no, oli se ruutu kyllä suunnitelmissakin. ;) Selkeesti Jokru oli vielä aika väsykin edellisestä päivästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti